Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Виденията

Recommended Posts

Благодаря за разбирането ви, мили хора!Споделеното е сякаш преживяно от повече хора и ми подсказва, че не съм сама!

А колкото до името ми : "Хмм... omerta,

странно име !

Прави силно впечатление името тии" -то означава:"Който не мълчи-умира"...закон на италианската мафия...наистина е в разрез с написаното или многословнеченето!Но ми звучи интересно и го използвам- за добро или за лошо : :thumbsup:

ЛЮБОВ+СВЕТЛИНА+МИР+РАДОСТ :angel:

Линк към коментар

• Отговори 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Да бе, да... знаем к`во значи омерта.

Ти си знаеш най-добре.....

Ама който неговори пак умира, защото пак знаел повече и за по-сигурно ..хайде в царството на мълчанието . Това е стар номер и стара игра ..... пра.. пра... пра... стара игра.

Ама както казах , ти си знаеш.

Линк към коментар

• 2 years later...

..но нашия приятел тук си е видял моментното състочние от страни ..

И аз така смятам, че сякаш е погледнал вътре в самият себе си, обаче го гледа това нещо извън тялото си.

..Някои имат видения от наркотици, от алкохол, сънуване, от блеене..

Има го и този момент, мога да кажа лично, че дори и в тези уж на пръв поглед 'фалшиви видения' предизвикани от халюциогени понякога не са съвсем фалшиви. Бог вижда и знае всичко, и дори в такъв момент, Той може да сметне, че точно тогава трябва да ти го прати видението, дали да те изпита, дали да те накара да се замислиш.. Но това решава Той- това и прави. И това го казвам, защото съм свидетел на такива видения.

Линк към коментар

От известно време се колебая дали да пиша в темата ,но тази сутрин станах с идеята да споделя нещо.Може би ,защото е толкова прекрасно ,че не бива да го задържам само за себе си.

Убедена съм,че това което ще споделя е видение.То не е единственото ,което съм имала и затова имам тази увереност .Мога да го разгранича от видовете сънища и ... въобще много е различно.

Една пролетна сутрин се събудих от прекрасните звуци които идваха от отворената балконска врата.Зад поклащащото се перде видях една невероятна птица.Това беше птицата на Щастието.Звуците ,които излизаха от нея нямаха нищо общо с това ,което съм чувала до тогава.Беше някаква смесица от чуруликане и звукът на арфа .Цялата беше в един прекрасен син цвят подобен на този който ние наричаме "турско синьо",но все пак непознато различен за мен.И звуците и цветовете бяха едно непознато невероятно изживяване.Аз все едно не я възприемах с познатите си сетива,а тя надигна в мен едни по-дълбоки емоции.

Зачудих се как стои във въздуха без да маха с криле.В момента в който се появи първата логическа мисъм птицата изчезна ...и естествено съмненията ми дойдоха.Чудех се все пак дали съм сънувала ...но бях с отворени очи.Може би съзнанието ми изневерява?!

И тогава получих знак,когато станах от леглото и отидох на терасата там в единия ъгъл намерих едно малко зашеметено от снощната буря птиче.Помислих си ,че няма как да е съвпадение-просто различните измерения все едно си подаваха ръка в този момент за да ми направят подарък.

ПП.Преди много години за един мой рожден ден брат ми ми подари едно малко стъклено синьо птиче.Още тогава знаех,че това е птичето на щастието -така си го кръстих.Сега като се замисля май това е и най-ценният ми емоционален подарък който съм получавала .

Благодаря на Птицата на Щастието,че ми попя!

Никога няма да забравя това изживаване,защото и прекрасно. :3d_015:

Редактирано от nina7705
Линк към коментар

Една разходка до някои манастир може би ще ти помогне.Ако си от София бих ти препоръчал манастира cв.Георги Кремиковски район :)

Линк към коментар