Светозар Добавено Октомври 26, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 26, 2012 Здравейте! Аз съм на 40 год. и имам проблем с жените.Всички който ме познават казват,че съм добър,отслужлив,приятен и .... Проблема се състои в това,че съм много срамежлив,жените ме харесват,не се оплаквам.Въпроса е в това,че не мога да поддържам интересен разговор и винаги се чудя как да ги предразположа и много се притеснявам от това и се подтискам. Случва се да си направим среща,а мене ме е страх да отида,защото няма да има за какво да си говорим,или ако излезем си глътвам езика ,просто излизаме 2-3 пъти и това е... ,мисля,че ги отегчавам.Приятелите ми се чудят какво става,а аз все намирам някакво оправдание,че не е за мен и др.,а истината е,че ми харесва,но не мога да общувам нормално.Понякога се получава когато сме в заведение и пийна малко повече,сякаш се отпускам,но на другия ден всичко се връща с пълна сила.Не ми се ходи винаги пийнал .Когато сме на маса и всички приказват,споделят,а аз просто нямам какво да кажа.Вече мисля,че нещо не ми е в ред. Ако може да си дадете мнението Благодаря предварително Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Октомври 27, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2012 Много е просто: може да станеш най-добрия събеседник, като... си добър слушател! Просто поддържай темите, които я интересуват и не е нужно да се опитваш да я смайваш. Жените имат интуиция и ще разберат дали преиграваш. Тази среща е само едно взаимно опознаване и нищо специално не се изисква от теб. Само да не правиш груби грешки, като да не и кажеш колко се радваш да я видиш, да и кажеш колко добре изглежда или при сбогуването, ако тя се наведе към теб, а ти не я целунеш. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Октомври 27, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2012 А как се чувстваш при виртуално общуване с жени? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светозар Добавено Октомври 27, 2012 Автор Доклад Share Добавено Октомври 27, 2012 Различно. В началото всичко тръгва добре,но идва момент и нещата пак зациклят. И тя,ако се окаже от несговорчивите,след 15 мин. се чудя вече за какво да си бъбрим и се чувствам неловко. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Октомври 28, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 28, 2012 Не ви съвпадат интересите? Какви са твоите? а нейните (техните)? музика - и там ли са ви различни, коренно различни? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Октомври 28, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 28, 2012 Да, и аз мисля като Алекс. Просто говори за това, което теб те интересува, без значение какво - твое хоби, твои преживявания, твоята работа, твои интереси, независимо дали ти изглеждат странни и безинтерсни за останалите. В крайна сметка нали търсиш сродна душа - ако момичето отсреща не се вълнува от темите за разговор, то ще проличи, а ти с такъв човек и след това, ако се съберете, пак няма да имаш общ език и общи интереси. Говори за твоите неща, а която жена е настроена на такава вълна, тя ще откликне. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts