Eshavt Добавено Септември 22, 2012 Доклад Share Добавено Септември 22, 2012 Това е училището, основано от дядото на Учителя. Първи там е преподавал баща му. Вижте каква прекрасна инициатива са поели тези хора! В училището ще се приложи и сугестопедичния метод по системата на проф. Лозанов от специално обучени преподаватели, затова и е така пъстро и изрисувано за децата от самите учители... като педагог мен лично много ме впечатли и затова споделям тук Дъгата, Донка, ~Тара~ и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lina_70 Добавено Септември 25, 2012 Доклад Share Добавено Септември 25, 2012 Благодаря! А съм признателна и на хората, спомогнали да се появи това филмче: Идеята е на Ивелина Белчева (майка на 6-годишната Вики), организатор на заснемането е Петър Калеев, а оператор е Дорел Дорелов (снима с почти професионална камера, подарена от внучката му от Щатите)! Изобщо - толкова много хора напоследък се втурват да ни помагат... Просто чудесно! Надявам се по този начин да стигнем по-скоро до целта - да обновим сградата и да приютим в нея най-големите сладури, на които с обич да даряваме частици от сърцата си! Донка, ivail и Розалина 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts