Това е популярно мнение. Донка Добавено Август 24, 2012 Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Август 24, 2012 Приятели, докато бяхме в Малко Търново спонтанно се род идеята да се срещнем още веднъж това лято или есен. Ние с Розалина предложихме домакинството си, но ни беше нужно време да съгласуваме това с нашите приятели от курсовете по музика и паневритмия. Всички приятели от Портала - от екипа, от пишещите и от само четящите - заповядайте на среща в Хасково на 22 септември - събота. Денят съчетава няколко празника, а за нас - учениците от Хасково е нещо като ден за равносметка на наученото и приложеното досега. Ще сме щастливи да го споделим с всеки от вас. Предлагаме следната програма: 21.09. петък - пристигане и настаняване - разглеждане на забележителностите на града (за пристигналите по-рано) За настаняване предлагаме кафе-хотел "Сивата вода" - малко непретенциозно хотелче на брега на язовир "Сивата вода" - на 3-4 км от града, в самата гора Кенана - гордостта на Хасково. Има места за палатки на полянките край язовира и хотела, както и в гората край него. и още тук. 22.09 - събота - Паневритмия на полянката ни (също в Кенана) След паневритмията предлагаме обиколка по забележителностите на Хасковския край- като се има предвид ограниченото време, може би Александровската гробница, Светилището на нимфите край Клокотница и Каснаково, храмът в с. Узунджово, Мястото на битката при с. Клокотница (Иван Асен и Теодор Комнин), по-далечните дестинации - Перперикон, Татул, Пчелари, Долно черковище, Маджарово - изискват по-прецизна предварителна организация и повече бензин в резервоара, но пък за тези, които не са били там, ще бъдат неповторими преживявания... Всичко написано по-горе ще се разпредели в двата дни - 22 - 23 септември така, че гостите да видят най-интересните за тях неща и да могат да си заминат навреме. Вечерта на 22 септември - Празник на групата по музика - вечер с песните на Учителя. Слънчева, Ради, Надеждна и 4 others 7 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Август 24, 2012 Доклад Share Добавено Август 24, 2012 Това звучи супер Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ISTORIK Добавено Август 25, 2012 Доклад Share Добавено Август 25, 2012 И на мен ми се идва в Хасково, но не мога да обещая, че ще мога да дойда. Ще видим... Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Август 25, 2012 Доклад Share Добавено Август 25, 2012 Идеята е супер, но аз не знам как ще съм с времето през септември.Ще видим. Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 25, 2012 Автор Доклад Share Добавено Август 25, 2012 Обявяваме срещата почти месец по-рано, за да имат възможност да се организират тези, които имат желание да дойдат. Ние тук така или иначе имаме събиране и не сме зависими от това колко хора ще решат да дойдат. Единственият проблем могат да бъдат резервациите за нощувките, но според мен и това няма да бъде проблем - дори и да бъде в последния момент. Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Август 25, 2012 Доклад Share Добавено Август 25, 2012 Аз съм и за Перперикон, знам и че има нов асфалтов път до там. Донка и Надеждна 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 25, 2012 Автор Доклад Share Добавено Август 25, 2012 Правилно - доколко е нов не знам, но е асфалтов и съвсем приличен. За нас, които сме били там още в самото начало, Перперикон сега изглежда комерсиализиран, но за туристите е добре заради паркинга и останалите удобства. По пътя минаваме покрай Каменните гъби Надеждна, Розалина и Inatari 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sanq Добавено Септември 1, 2012 Доклад Share Добавено Септември 1, 2012 Здравейте, Много ще се радвам да се запозная с хора, които четат Петър Дънов.От скоро почнах да чета неговите беседи, закупих си и няколко негови книги.Голямо желание имам да практикувам и Паневритмия, но не познавам другит хора, които да четат Дънов.Ако имам възможност ще дойда в Хасково да се запознаем.Аз съм от София.Приятна вечер! Донка и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Септември 1, 2012 Автор Доклад Share Добавено Септември 1, 2012 Здравей Саня Добре дошла при нас. Тук, в нашия форум почти всички са чели и/или четат Учителя Дънов, повечето сме играли и играем паневритмия. Така че можеш спокойно да смяташ, че вече познаваш много хора, като теб. Ние, домакините на срещата ще сме щастливи, ако сме първият кръг, в който ти играеш Паневритмия и първите, с които ще пееш песните на Учителя Дънов. Ще чакаме да потвърдиш идването си, за да резервираме място. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts