Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Възпаление при ухапване от комари или други дребни насекоми


Recommended Posts

От миналата година ни тормозят ухапвания на комарчета на поляната, където играем паневритмия и упражнения. Понякога минават бързо и без проблеми, понякога се подуват сериозно - дори на приятелка и се наложи да провежда лечение и да излиза в болнични.

Опитваме с чесън и живовлек, но не винаги помага или може би ние не го прилагаме достатъчно усърдно. В Малко Търново бях свидетел как се помага с пранично изчистване.

А какви естествени репеленти ви помагат да държите жилещите душички по-далеч?

Хубаво ще е тук да си споделим опита, приятели!

Благодаря ви предварително!

Линк към коментар
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Доколкото зная от това което съм чела и чула, е че босилековият аромат пази от охапване от насекоми! Може би идейно е да се върже връзка с пресен босилек около нас вечер в градинката или нещо подобно!

Линк към коментар
Share on other sites

Против мухи и комари мушкато. Може да засадите на полянката мушкато, което да се прибира есента на топло :)

Друг е въпросът, че може да се замислите какво означават ухапванията и дали се случват по този начин само на тази полянка

Линк към коментар
Share on other sites

Против мухи и комари мушкато. Може да засадите на полянката мушкато, което да се прибира есента на топло :)

Друг е въпросът, че може да се замислите какво означават ухапванията и дали се случват по този начин само на тази полянка

Напълно съм съгласна, че това е важния въпрос в случая .И все пак,когато нещото дойде на твоята глава ,първо отнема време да се стигне до отговора на въпроса и второ пренастройката (дали ще е свързана с чистене ,с нови мисловни модели или конкретно действие на физическото поле )също отнема време .А комарчетата (милите) хапят ли хапят .Те помагат да не спрем да си задаваме въпроса и да търсим отговора .Помощници на Божието дело са в случая..

Обаче добре е ,ако има още малко помощ от вън .Например ,ако всички, които четат беседите на Учителя ,приемат да публикуват в темите за мисли .Това е една доста ценна помощ .Аз например ,винаги ,когато имам нужда ,надниквам и търся първо там някаква информация .

Например ,да вземем въпроса -каква е ролята на всеки орган на човешкото тяло и проблеми с него за какво ни предупреждават. Знам ,че има и други наши съвременници (Луиз Хей например Луле Вилма и много други),които са дали обобщени отговори ,но ако искам да науча какво е казал Учителя ,възможностите са две .Първата е да искам силно ,с цялото си сърце и ум, да разбера отговора на въпроса си . Ако успея да поискам наистина искрено и силно ще получа отговор Инфо се появява от някъде .Уж "случайно " ще попадна на беседа ,в която намирам отговор или някой отваря точно в тоя момент тема, която е по този въпрос .Това ви е познато ,нали

Другата възможност е ,ако някой е попаднал и публикувал мисъл аз да отворя и прочета в темата .

Така че ,помагайте и когато някоя мисъл от беседа ви направи силно впечатление ,просто я публикувайте по правилата на форума. Знайте ,че не отива в празното и все на някого може да помогне това ваше действие .

Хубав ден !Бъдете радостни и усмихнати на днешния втори празничен ден!

Редактирано от Розалина
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...