Ради Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Вижте цялата информация: Слънчева, Розалина, Светлата и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 31, 2012 Доклад Share Добавено Юли 31, 2012 Имам следното питане:Ще бъдат ли публикувани докладите и къде? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Росса Добавено Септември 7, 2012 Доклад Share Добавено Септември 7, 2012 Имам следното питане:Ще бъдат ли публикувани докладите и къде? И аз имам същото питане...Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Септември 7, 2012 Доклад Share Добавено Септември 7, 2012 Доколкото ми е известно, има планове не само за публикуване на докладите/резюмета, но и за публикуване на видео записи на лекциите в youtube. velika и Слънчева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Октомври 12, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2012 Дали има нещо публикувано или качено, което да можем да видим? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Октомври 12, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2012 Знам, че има резюмета публикувани във вестни Братски Живот, но за видео не знам дали има готови и сложени. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts