most_artistic_hater Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 (edited) http://www.facebook....7689580?sk=info Всеки месец ще бъдат раздавани награди на трите най-добри изяви - снимки, рисунки, постери, графитир клипове, т.н.! 1 Награда - 50 лв 2 награда - 30 лв 3 награда - 20 лв Мислиш се за хейтър, но си способен на много повече! Не харесваш нещо в нашето общество и искаш да го промениш! Можеш ли да бъдеш провокативен, забавен, оригинален. Би ли могъл да направиш забележка, но без да обидиш, а напротив - да накараш да се замислят над думите ти след като са се засмяли. По силите ти ли е да хейтнеш така, че човека отсреща да ти се възхити... По силите ти ли е да изразиш себе си без злоба, само с лека закачка и усмивка, които не просто да не развлят денят на човека към който са адресирани, но да му дадат сили, криле, нова гледна точка. Ще успеете ли да качите на крилете на въображението си някой, който е объркан и не осъзнава, че просто е паркирал неправилно, изпреварва неправилно, не отстъпва място на бременни, ненужно агресивно и груб е към околните! Приемам снимки, плакати, графити, клипове и т.н. Не поставям граници на изразните средства. Аз и моите приятели ще преценяваме кой са печелившите. most_artistic_hater@yahoo.com или на http://www.facebook....7689580?sk=info Редактирано Юли 13, 2012 от most_artistic_hater veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
most_artistic_hater Добавено Юли 13, 2012 Автор Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 Забавен си Кое е истинското хейтърство според теб? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 (edited) Ще можеш ли да ми пратиш парите. Ще ти дам координат. Искам да ги съхранявам. Имах сън, че някой ще посегне на наградите...Каквото съм сънувал - ставало е. Сънувах бедствието в Хаити, избирането на социалист за президент на Франция, победата на Испания на европейското, гражданската война в Сирия и тем подобни. В една рап песен се пееше нещо от рода на : "хейтърите гледат тъпо и се надуват...". Редактирано Юли 13, 2012 от Христо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
most_artistic_hater Добавено Юли 13, 2012 Автор Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 Христо, дай ми координат и ще ти пратя подрък по мой избор. Пиши ме на е-майла как би желал да ти го изпратя. Наградата, която сме определили е за постижения, които нямат общо с гадателските ти способности Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 (edited) Може ли да участват исторически хейтъри посредством спиритичен сеанс. Вие ще снимате, а аз мога да се свържа с някой велик хейтър от отвъдното. Всъщност, в блога ми имам една хейтърска проява, насочена е към музикалното изкуство !! Виж я, включи я и ми присъдете първото място. Вижда се в списъка с блог публикации. С големи букви е, вади очите. Някой би могъл да каже, че хем е агресия към хармонията, хем е без злоба. Ако трябва ще ти дам линкове. Редактирано Юли 13, 2012 от Христо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
most_artistic_hater Добавено Юли 13, 2012 Автор Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 Идеята на начинанеито ни е точно обратно на това да хайтнеш някой. Бихме желали да видим хора, който наместо да залепят стикер Паркирал като идиот, да сложат цвете и зелепят целувка. Насочена е срещу хората, който чрез подигравка и насмешка, карайки другите да се чувстват неприятно, се домогват към нещо си тяхно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 (edited) Насочена е срещу хората, който чрез подигравка и насмешка, карайки другите да се чувстват неприятно, се домогват към нещо си тяхно. Тоест ? Как така до нещо тяхно си. Мога ли да участвам с краден клип ? Конкурсът ви не трябва да е за хейтър, а за ловър. Редактирано Юли 13, 2012 от Христо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
most_artistic_hater Добавено Юли 13, 2012 Автор Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 Мога ли да участвам с краден клип ? Не Конкурсът ви не трябва да е за хейтър, а за ловър. Каза го подигравателно, но ДА, това е, към което се стремим. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 Значи сте обратни щом го наричате едно, а е друго. Като малък пък си мислех, че обратен е човек на който му е топло, когато е студено и обратното (може така да са ме учили). Все пак, няма ли да прослушате клипа ми ? Тоест, вие искате нещо, което е благородна проява ? Не разбирам - или някаква нежна закачка с хейтърите...? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
most_artistic_hater Добавено Юли 13, 2012 Автор Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 Тоест, вие искате нещо, което е благородна проява ? Да, точно така! Все пак, няма ли да прослушате клипа ми ? Прати линк и ще го видим. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 http://www.beinsadouno.com/board/index.php?app=blog&module=display§ion=blog&blogid=147&showentry=3648 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
most_artistic_hater Добавено Юли 14, 2012 Автор Доклад Share Добавено Юли 14, 2012 Христо, клипът не е по темата на конкурса, но за сметка на това изпълнението е брилянтно Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts