Иво Добавено Юли 10, 2012 Доклад Share Добавено Юли 10, 2012 Филмова премиера по случай 148 години от рождението на Учителя в кино ОДЕОН, на 12 юли, от 19 до 20 ч. Представяме: Филмова импресия за "Завета на цветните лъчи на светлината" и документален филм за интересната съдба на Градината на Учителя "Едно хубаво място за почивка" 12 юли, 19 ч. Филмотечно кино Одеон вход свободен Преслава Петрова, Донка, Слънчева и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Marusya Добавено Юли 11, 2012 Доклад Share Добавено Юли 11, 2012 И още една хубава новина за Рождения ден на Учителя! В Русенския университет се провежда изпитът по Български език, който отново е най-масовият в кандидатстудентската кампания на висшето училище. Темите по избор в изпитния тест, които се паднаха „Човекът и народът”, „Мъдростта е нещо повече от знанието (Петър Дънов)”. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=930696 БРАВО НА РУСЕ! Розалина, wonderful и Преслава Петрова 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юли 12, 2012 Доклад Share Добавено Юли 12, 2012 Беше много хубаво. И двата филма си струва да се видят! Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mochito Добавено Юли 14, 2012 Доклад Share Добавено Юли 14, 2012 Къде могат да се гледат филмите след премиерата, защото в програмата на Одеон ги няма?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Rachev Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Здравейте, аз за съжаление съм пропуснал прожекцията на филмите, понеже сега прочетох новината. Моля ви да ми кажете, дали може да го свалия от някъде да го изгледам, за което ще съм ви много благодарен ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts