Eлф Добавено Юни 24, 2012 Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 Кълбовидна мълния? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vorfax Добавено Юни 24, 2012 Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 Не знаех, че са толкова трайни. Ето няколко направени и в лабораторни условия: Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vorfax Добавено Юни 24, 2012 Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 На четвърто място е отбелязана кълбовидна мълния, но е любопитна цялата класация на природни феномени: http://www.youtube.com/watch?v=IOfIUKLcFUA Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юни 24, 2012 Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 (edited) Според Лазарев, да връхлети в стаята ти кълбовидна мълния е свързано с негативна карма, но не помня каква точно, може да проверя. Този човек вижда кармата и в това муха да те дразни (не съм сигурен, но май и Учителя е говорел за дразнещите те мухи и кармата). За мълнията, най - добре е да не си и на пътя. Редактирано Юни 24, 2012 от Христо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 24, 2012 Автор Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 Имам спомен когато бях малка по тв. даваха филм за Ломоносов който умира от кълбовидна мълния. Това ми се е забило в главата и винаги когато загърми затварям врати, прозорци, изключвам всичко и . Пък ако съм някъде навън... Вчера си казах - Е, сега няма да затворя пък, ще се насладя на бурята обаче по едно време такъв гръм падна пред очите ми на покрива на един блок отсреща, че направо се изстрелях до вратата на терасата. И другото което ми се е случвало. - Преди няколко години минахме с една приятелка забързани да се скрием от дъжда и гръмотевиците в едно барче и малко след нас върха на секвоята покрай която минахме стана на трески. За това се интересувам, но темата е отворена, за питания и споделяния свързани с всякакви любопитни неща които ви вълнуват и за които знаете или имате опитности, да споделяте. Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вятър* Добавено Юни 24, 2012 Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 Аз съм кристално дете и един път ми мина пред прозореца.. не можах да мръдна или да проговоря.. постояхме си да се погледаме и после си замина п.п. пак като кристално дете те питам, Христо дека го прочете това за обвръзаността карма- кълбовидна мълния? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вятър* Добавено Юни 24, 2012 Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 http://lamqta.com/ot-jivota/kalbovidnata-malniq-elektrichestvo-ili-mislesht-zvqr Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest MEGGI Добавено Юни 25, 2012 Доклад Share Добавено Юни 25, 2012 от стари хора съм чувала че влезнало в помещение такова кълбо , че човек не бива да се движи , защото така тя ще го ''намери'', ще го удари. имам една позната която е удряна два пъти от гръм, веднъж на двора, после в самата къща. като мълнията,гърма е оставил огромна дупка през покрива,тавана...(имали връзка мълния-злато) Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vorfax Добавено Юни 25, 2012 Доклад Share Добавено Юни 25, 2012 Златото е проводник. Разказват се истории, как заровени гърнета с жълтъци са удряни от мълния. Мисля обаче, че мита има друг източник. Съкровища са крити в хралупи на дървета и когато мълния удари дървото и го разцепи, лъсва богаството. На село един човек е намерил имане в едно дърво, казвам го от сигурен източник. Съкровище като най-известните ни съкровища обиколили света. Отдавна е пръснато и претопено... Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts