Caleb Добавено Юни 23, 2012 Доклад Share Добавено Юни 23, 2012 Здравейте! Моят проблем е следният: имам дългогодишна приятелка (почти две години), но не поддържаме сексуална връзка. В началото ни спираше това, че се познаваме от кратко и не искахме да избързваме. В последствие, опитвайки, се оказа, че аз имам проблем. Може би заради стрес или преумора (тя държи да го правим винаги на тъмно), но имах сериозни проблеми с ерекцията. За известно време опитвахме, но по-късно спряхме, тъй като не се и не се получаваше. Сега тя ми казва, че няма желание. Питал съм я дали е заради мен, тя твърди, че не изпитва влечение към никого, че е "асексуална", че не изпитва желание дори да мастурбира. Моля ви, кажете ми какво да правим? Тя не желае да се консултира с психолог, пиша тук без нейно знание - твърди, че иска да правим секс, но просто не изпитва желание, когато дойде "моментът". Опитвам да я възбудя с действия, думи, да я настроя на романтична вълна, но без успех. Възможно ли е моите проблеми да са я направили фригидна? Благодаря Ви предварително! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 24, 2012 Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 Липсващо либидо? Не мисля - по-скоро несъзнавани блокировки, свързани с мъжете и секса. Вашите проблеми са се свързали със собствените и програми, които е добре да бъдат анализирани, извадени на бял свят, осъзнати и разрешени! Интелигентното решение тук е среща с психотерапевт - вие, за да осъзнаете каква е психичната причина за проблемите с ерекцията. Тя - споменах защо. След две-три единични сесии с всеки и обща такава. Сигурен съм, че всичко може да се промени в положителна светлина! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юни 24, 2012 Доклад Share Добавено Юни 24, 2012 (edited) Явно връзката ви е много хубава във всичко останало, с изключение на секса. Това е чудесно! Аз мога да си представя, защо момичето е избрало стратегия "На мен не ми се иска.". Просто това е нейния начин, да не Ви затормозява в това отношение и да Ви запази като партньор. Защото мъжете сте много уязвими на тази тема и тя сигурно съзнава това. Дори и да я питате, няма да си признае, поне не и докато не се реши този проблем при Вас. А ако е твърде внимателна, може и след това да не признае, просто когато се възстанови Вашата потентност, някак неусетно ще й се появи желание за секс Имайте предвид, че много жени, дори и наистина да нямат сексуални желания, са склонни да правят секс заради партньора. А при вас - обратно, но пак заради партньора. И няма смисъл да я карате да си признава каквото и да е. Просто поработете върху себе си - направете си медицински изследвания, ако всичко е Ок, идете при психотерапевт и така. Успех! Не редактирам поста, само добавям ,че и моята гледна точка е подобна.Казвам подобна, защото избора на стратегията,,На мен не ми се иска,, според мен е неосъзната. По тази причина, не виждам, как проблема може да се реши без помощта на психотерапевт. Редактирано Юни 24, 2012 от д-р Тодор Първанов Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts