една майка Добавено Май 24, 2012 Доклад Share Добавено Май 24, 2012 Здравейте! Обръщам се лично към д-р Тодор Първанов! Пише Ви една майка, за която животът спря преди три години. С първата паническа атака на единствения ми син. Три години страдание, агония, борба, лекари, спешна помощ, психиатри, психотерапевти, книги, лекарства, денонощно в готовност, напускане на работа, изоставяне на кариера, изолация, доста средства, мъка, болка, отчаяние... Д-р Първанов, моля за среща с Вас. Мисля, че сте последната надежда за сина ми. И за мен. Вече нищо друго не е от значение... Аз не живея, аз съществувам. Той "оцелява" от среща до среща с психотерапевтите си, които са два пъти седмично. Моля Ви, помогнете ! Няма значение какво ще ми струва /моля, не бих искала да Ви обидя!/. През живота си съм подала ръка на много хора. Сега аз изпаднах в беда, но тя се оказа толкова странна... Моля Ви за консултация, д-р Първанов! Една отчаяна майка Inseparabile 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Май 25, 2012 Доклад Share Добавено Май 25, 2012 (edited) Здравейте! Разбирам ви напълно ви съчувствам. И аз като баща, ако някое от децата ми има проблем, бих се заангажирал да търся специалисти и начини за решение.Да, наистина имам голям опит в работата точно с тази диагноза, но както неведнъж съм подчертавал в този форум, понеже колеги я поставят за много други разстройства, то държа да добия лично представа за какво точно се касае и дали става въпрос за ПР или някаква друга диагноза. Това може да стане единствено ако вашия син влезе във връзка с мен. Най-удобно е това да стане на лични, а не във форума. Нека много подробно опише какви конкретни оплаквания има, какво е лечението му до тук – и медикаментозното и психотерапията му. За мен три години срок за лечение на ПР е много дълъг период и наистина имам съмнение, че диагнозата може и да е друга. Хубав ден! Редактирано Май 25, 2012 от д-р Тодор Първанов Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
една майка Добавено Май 25, 2012 Автор Доклад Share Добавено Май 25, 2012 Благодаря Ви, д-р Първанов! Ще разговарям със сина си и се надявам да Ви опише състоянието си. Диагнозата му е паническо разтройство и генерализирана тревожност, без депресия в момента. Но той най-добре ще разкаже. Желая Ви здраве и спокойствие! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts