B__ Добавено Май 14, 2012 Доклад Share Добавено Май 14, 2012 Имам чувството, че ако някой друг ни прави нещо лошо, то не ни го прави просто така, а ние сме му разрешили да го направи. Никой в този свят не може да ми направи нищо лошо, без аз да съм се съгласил и не просто да се съглася, а и да го поискам това нещо. Още повече, първо аз показвам на света какво лошо да ми направи, а после останалите хора просто повтарят това, което съм им показал. Това може да изглежда доста невероятно, но ние даваме на света една идея, често несъзнателно, за нещо, което искаме да ни се случи и светът творчески го интерпретира и ни го причинява в различни размери. Какво мислите по това?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vorfax Добавено Май 14, 2012 Доклад Share Добавено Май 14, 2012 Мисля, че ако си мацка, ако си красива и имаш къса пола, може да те погледна. Но не е нужно да си красива мацка с къса пола, за да те погледна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts