nastty Добавено Февруари 11, 2021 Доклад Share Добавено Февруари 11, 2021 (edited) Да много често знам, че е сън. Има мнооооого неща писани от мен - първо започнах с това, че излязох от тялото си по време на сън и много се изплаших, подробно е описано и други неща. И понеже не знаех какво да правя, от страх не можех да заспя , потърсих помощ в интернет и открих този сайт, а тук много добри хора ми помогнаха с разбиране и съвети! И всяка вечер сънувам поне по няколко съня, но споделям само тези, които ми се струват по необикновени. Снощи например сънувах апокалипсиса. Нямам идея откъде ми дойде. Намирах се в нещо като висок тунел, но вече бях стигнала до края, и залязох. Изведнъж малко ми прилоша. Пред мен имаше две момчета, докато ги погледна и те се строполиха на земята, тогава някак осъзнах, какво се случва. Нещо все повтаряше - това е апокалипсиса. Наоколо всичко беше в руини и в небето се движеха някакви машини, които унищожаваха хората. Аз си помислих, че трябва да спася семейството, но не можех да се движа, сякаш някой ме спираше. И така се събудих... Редактирано Февруари 11, 2021 от nastty Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Февруари 13, 2021 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2021 (edited) В 16.11.2020 г. at 10:50, nastty каза: Здравейте, отдавна не съм писала. Надявам се, всички да сте в добро здраве! Моля само ако някой има тълкуване на следното да помогне - много често сънувам, че съм без обувки. Както вървя изведнъж се оказвам боса, започвам да търся магазини или други места, от които да си набавя и в повечето случаи не успявам. Това се повтаря доста често в сънищата ми в различни варианти, не мога да разбера какво означава и затова го споделям. Благодаря! Бъдете здрави! Може би нещо те притеснява ,. Търсиш защита или удобство . Редактирано Февруари 13, 2021 от АлександърТ.А. nastty 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nastty Добавено Март 5, 2021 Доклад Share Добавено Март 5, 2021 Здравейте, отново ще пиша , за съжаление, пак няма да е нещо положително. Отново сънувах лошата сила. Не знам как точно да я определя. Първо усетих, че има нещо лошо в мен / много точно не си го спомням/ нещо, което ме натискаше в една точка и ми причиняваше болка, започнах да се моля и то изчезна. Веднага след това се озовах седнала на ръба на нещо като каменна стена. Наоколо нищо не се виждаше, а до мен от ляво беше седнала една жена, която познавам в реалния живот, аз се обърнах към нея и и казах: - Не можеш да ме заблудиш, ти не си истинска. Тя постепенно изчезна, превърна се в злия дух и той се всели в мен. Отново ме притискаше в една точка и ми причиняваше болка. Започнах да казвам всички молитви и клетви, които ми дойдоха на ум. През цялото време бях много изплашена, много беше страшно, не знам след колко време, но успях да го изгоня. Тогава сънувах, че се събуждам и си търся шишето със светената вода, но духът направи така, че то да изчезне. И най-накрая се събудих наистина. Отворих очи, много ми се спеше и пак ги затворих и лошото чувство пак продължава, след няколко опита така, ми стана ясно, че няма да се получи и напълно се разсъних. Станах, взех си светена вода, напръсках леглото и възглавницата, сложих под нея един, осветен на Божи гроб, кръст, наредих си няколко икони и си направих кръст на челото с миро и след всички тези предпазни мерки най-накрая благополучно заспах. В ежедневието нещата са горе-долу нормални и нямам кой знае какви притеснения, по принцип, като ми е по натоварено, се случват такива сънища, защо пак пристигат идея нямам. Поздрави на всички! Бъдете здрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nastty Добавено Март 15, 2021 Доклад Share Добавено Март 15, 2021 Стана още по-страшно, преди една вечер, както си спя усещам, как някаква ръка ми дърпа одеала. Много се изплаших. Опитах се да се събудя, за да си докажа, че това не е истина и си мислех, че съм будна, но всъщност продължавах да спя. И това също продължаваше и като че ли ръката ставаше все по-реална, въпреки че не можех да я видя, но знаех, че е нещо много лошо. Скоро наистина се събудих. Но от тогова вече направо не смея да заспя. Обградена съм с икони със светена вода, казвам молитви, всичко правя само дано се размине. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Март 15, 2021 Доклад Share Добавено Март 15, 2021 (edited) Реалното което има значение е страха . Няма значение как и защо .Посоката на разсъждения да е за безмислието на страховете . Като човеци не е нужно да реагираме със страх а със някакво разбиране в посока решаване на проблеми . НО това може да стане само ако страха стане неосезаем . Да е толкова мъничък , че да не пречи . За човек който няма представа как се работи със формули , мога да се поясня на лично . Цитат само дано се размине. ???? На практика реално е онова което човек допуска в мислите си . Редактирано Март 15, 2021 от АлександърТ.А. nastty 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nastty Добавено Март 19, 2021 Доклад Share Добавено Март 19, 2021 (edited) Щастлива съм да съобщя, че най-накрая всичко при мен се оправи, благодаря на безкрайно на Александър Т. А., за съветите, помощта и всичко останало! Редактирано Март 19, 2021 от nastty Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nastty Добавено Март 27, 2021 Доклад Share Добавено Март 27, 2021 Снощи сънувах, че сайтът отново е достъпен, много се радвам, че сънят ми се сбъдна! Иво и АлександърТ.А. 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Март 28, 2021 Доклад Share Добавено Март 28, 2021 Интересни са ми тези прекъсвания ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nastty Добавено Юли 29, 2021 Доклад Share Добавено Юли 29, 2021 И тук да напиша, много не се появавам защото при мен нещата горе-долу вървят добре. И освен това мисля, че трябва да спделям по важни и странни неща. Отново благодаря на всички от сайта, които взеха проблемите присърце и ми помогнаха. Не твърдя, че съм открила топлата вода, но искам да споделя, може да е полезно за някого. Освен всички защити, които си правя, най-важни са спокойствието и положителните емоции преди заспиване - смятам, че те преборват 90 процента от тъмните сили. Бъдете здрави и сънувайте само красиви сънища! ,,Интересни са ми тези прекъсвания ? '' - това към мен ли е отправено? АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Август 5, 2021 Доклад Share Добавено Август 5, 2021 Цитат Снощи сънувах, че сайтът отново е достъпен, много се радвам, че сънят ми се сбъдна! Цитат нтересни са ми тези прекъсвания ? Прекъсванията в достъпноста на това място . Обикновенно не съм в настроение за търсене на конспирации .Но веднъж подлъжеш ли се да разследваш , става както с всеки навик . И в случая отчитам невероятната мисъл ,, Защо и кой ще хаква Портала ? " nastty 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nastty Добавено Август 10, 2021 Доклад Share Добавено Август 10, 2021 Разбрах, благодаря! По принцип тук всичко е толкова положително. Не виждам на кого би му попречило това, но пък хора всякакви. Не знам каква е била причината, но много ми липсваше. Не си спомням, но явно ми се е налагало да споделя нещо. Както и да е, свършило е - сега да гледаме напред. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Август 31, 2021 Доклад Share Добавено Август 31, 2021 Когато отивах и разговарях с Учителя след това пишех в тетрадката си „Днес, на еди коя си дата бях при Господа". Години по-късно чух от него следното: „Между мене и Бога разлика няма да правиш". Това много рядко го казваше и е само за онзи, който разбираше и който го схващаше по дух. Имаше и други начини за общение по дух с Учителя и Той можеше да даде някое подобно преживяване на ученика. Учителят веднъж каза: „Когато някой ме сънува на сън знай, че това е емблема на Божественото". А аз го сънувах, че той ми поднесе цветя в една ваза. Вероятно това бе един отклик на моята душа към Божественото. Днес тези неща са много прости за обяснение, но тогава бяха много трудни за разбиране. Те и днес трудно се разбират. Много пъти Учителят не делеше себе си от Бога. Не делеше себе си от Божествения Дух, който беше в него и нямаше такъв ученик, който в една и друга форма да не го е усетил, да не го е видял, да не го е разбрал, че това е изявление и проявление на Божествения Дух. Говоря за учениците, а не за слушателите в салона на Изгрева. А ученици са онези, чиито съзнание се намира в полето на свръхсъзнанието, т.е. те имат връзка с Божественото, те са направили връзка между човешкия свят и Божествения свят и чрез тази връзка протича Божието благословение върху тях и чрез тази връзка се осъществява обмена между човешката душа и Божествения Дух.https://beinsa.bg/izgrev_s.php?s_type=phrase&id=1348&status=1&high=Между мене и Бога разлика няма да правиш#result_start АлександърТ.А. и nastty 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nastty Добавено Декември 14, 2021 Доклад Share Добавено Декември 14, 2021 Здравейте! Отдавна не съм писала, но пак продължавам с голямото сънуване. Снощи сънувах, че се оглеждам в едно огледало и виждам, че косата ми е почти побеляла. И си викам, как съм стигнала до това без да го забележа. Как мислите какво означава. По отдавна имах неприятна среща, но не съм споделила. Сънувах, че е тъмно и аз се намирам в една селска къща. Бях сама и наоколо никаква светлина, но не ми беше страшно, обаче си помислих, че все пак, ще е по-добре ако се прибера. Изведнъж както си бях в стаята, се озовах на леглото. От дясно се отвори нещо като врата появи се светлина и излезе някаква фигура с черно наметало и качулка и започна да ме притиска към леглото. Лицето му беше нещо като маска. Но успях да се събудя. Ситуацията в момента не е напрегната и не се тревожа, и така ми стана чудно, откъде пак се взе това нещо. Поздрави! Бъдете здрави! Весели празници и красиви сънища! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Декември 15, 2021 Доклад Share Добавено Декември 15, 2021 Привет и хубав ден . Благодаря за повода да си спомня две неща от беседите .Второто е съвет да оставим на страна нещото с което в момента не можем да се справим . Едно насилие във вид на безмислена упоритост може само да влоши не да разреши .А всяка задача веднъж поставена пред човека се решава/работи , къде съзнателно , къде несъзнателно . И една почивка дава свобода на несъзнателното да работи на спокойствие . А първото е , една формула за прогонване на нещо страшно . Така изречени думите са мои по един спомен от детството , от сънуването . Тогава ми се каза да стисна юмрук и го протегна/ударя в противната посока . Стинатия юмрук е събиране и насочване на волята като защита , не нападение . Поставянето на юмрука по този начин изтласква всичко на далече . Ръцете ни са едно чудо на което не отдавааме нужното внимание . Ръцете дават сигурност на алпиниста да виси на един два пръста до като се катери , както на неврохирурга да прави най финни операции . Реалните им възможности могат да се използват в духовните области . Да не забравяме че крайниците в минералия свят са материализираната воля . nastty 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Декември 15, 2021 Доклад Share Добавено Декември 15, 2021 (edited) В 14.12.2021 г. at 15:14, nastty каза: Здравейте! Отдавна не съм писала, но пак продължавам с голямото сънуване. Снощи сънувах, че се оглеждам в едно огледало и виждам, че косата ми е почти побеляла. И си викам, как съм стигнала до това без да го забележа. Как мислите какво означава. Поздрави! Бъдете здрави! Весели празници и красиви сънища! Според тълковника на Теун Марес, главата оэначава интуитивна менталност, а белия цвят ( в случая ня косата ) - мир, или нуждата от мир. Затова те подканям да прочетеш тази книга: https://petardanov.com/forum/243-интуицията-гласът-на-душата/ Тя е по Учителя. Учителя обръща внимание на други места на начина, позицията, в която спиш. Например аз когато спя на дясната си страна съм по-предразположен към кошмари. Но за жените е обратно, например в книга на Тензин Римпоче пише за стойката при спане,че канализира праната. Затава според мен си получила натиск към леглото. ТИБЕТСКА ЙОГА НА СЪНОВИДЕНИЯТА И СЪНЯ Тензин Уангял Римпоче Редактирано Декември 15, 2021 от mecholari nastty 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Декември 15, 2021 Доклад Share Добавено Декември 15, 2021 https://mega.nz/folder/3QBgWKgC#P8ix8_p3wu6SSbVSb0w6NQ Книгата може да се намери по име на автор на буквата "Т". nastty 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nastty Добавено Декември 16, 2021 Доклад Share Добавено Декември 16, 2021 Благодаря за отговорите! По принцип не мога да кажа, че спя на която и да е страна, защото спя много разпокъсано - 20-30 мин. сън, поразбуждам се, обръщам се на другата страна и пак така , иначе със свити крака. И затова много от сънищата, не си ги спомням. Веднъж ми се случи нещо, което не ми се беше случвало - сънувах куплет от стихотворение. И много се стараех да не го забравя, защото ми хареса и успях. А книжката ще я потърся. Благодаря! mecholari 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Юни 8, 2022 Доклад Share Добавено Юни 8, 2022 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts