Деанна Добавено Август 24, 2012 Доклад Share Добавено Август 24, 2012 Аз не обичам споровете и гледам да не участвам в спорове. Има неща в които вярвам и ми се иска да съм уверена, че никой никога няма да ме принуди да се отрека от тях в момент на слабост. Вътрешно сигурно няма да ме убеди, но все пак реално не ми се иска да предам вярата си. И дали вярата ми наистина е толкова силна, щом ме е страх, че може някой някога да я прекърши? От друга страна в случай без принуда дали е редно да кажа нещо против вярата си само за да има мир, ситуация като в притчата Няма БогРазбирам притчата, но ми е трудно да изрека тези думи. Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Август 24, 2012 Автор Доклад Share Добавено Август 24, 2012 Аз не обичам споровете и гледам да не участвам в спорове. Има неща в които вярвам и ми се иска да съм уверена, че никой никога няма да ме принуди да се отрека от тях в момент на слабост. Вътрешно сигурно няма да ме убеди, но все пак реално не ми се иска да предам вярата си. И дали вярата ми наистина е толкова силна, щом ме е страх, че може някой някога да я прекърши? От друга страна в случай без принуда дали е редно да кажа нещо против вярата си само за да има мир, ситуация като в притчата Няма БогРазбирам притчата, но ми е трудно да изрека тези думи. Казват, че на някакво ниво на осъзнаване Бог няма Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts