Guest Системен Добавено Април 13, 2012 Доклад Share Добавено Април 13, 2012 Експеримента Филаделфия представлява експеримент с електромагнитните полета, които са познати като "Меркаба". С подобно поле е била потопена Атлантида. Бермудския триъгълник е наследство от тази заигравка с Меркаба полетата. Тази сила работи единствено чрез достъп до Божествения план. Нека все пак да си спомним великите думи на много автори - Казват, че Бог на няколко пъти се е материализирал в човешки образ. Ако това е вярно, очевидно един от тях е Никола Тесла. Никола Тесла е ръководил експеримента Филаделфия и е сътворил невероятни неща, този луд гений. Става дума за абсолютната реалност където всичко се случва сега. Искам да се свържа с нивата над душата и оттам да мога да моделирам времето си тук, и така да поправя грешките си тук на Земята. Затова се замислих дали моята Божествена любов може да ми помогне в моето начинание. Нали все ппак за да бъдеш пуснат в "отбора" трябва да покажеш нещо божествено, и оттам нататък всичко е въпрос на внимание и намерение. Херметиците също говорят за тази реалност. Доста от тях чрез достъпа си до тези нива са придобивали висши сили и в древен Египет са ги смятали за богове, но повечето са измислици на търкалета. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Май 18, 2012 Доклад Share Добавено Май 18, 2012 Казват, че любовта е коректора на кармата. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Системен Добавено Май 19, 2012 Доклад Share Добавено Май 19, 2012 (edited) И аз съм на това мнение. Я дай повече инфо за този коректор че имам лоша карма вследствие на грешки в минал живот. Редактирано Май 19, 2012 от Системен Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts