veselinvalchev1981 Добавено Януари 8, 2012 Доклад Share Добавено Януари 8, 2012 (edited) Как мислите ,кои са Адам и Ева в човекът и по точно в детето ?Мина ми мисълта ,че е възможно да са мъжкият и женският принцип в човек ,но по скоро са нещо друго . Редактирано Януари 8, 2012 от veselinvalchev1981 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Януари 9, 2012 Доклад Share Добавено Януари 9, 2012 Веселин, този въпрос и предишните коментари ме карат да ти предложа да ти пратя една чудесна книга, която отговаря на много въпроси. Напиши ми някакъв майл адрес на лични Няма значение какво е съотношението на Адам и Ева във всеки човек. Винаги може да се намери човек, с когото да си паснеш и да ви е кеф, каквито и Адамовци и Еви да имате в себе си Латина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Януари 9, 2012 Доклад Share Добавено Януари 9, 2012 Сега, както може и да се очаква, за книгата ще има много желаещи. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Януари 9, 2012 Автор Доклад Share Добавено Януари 9, 2012 (edited) И аз мога да препоръчам една чудесна книга за Любовта на Дон Мигел Руис - " Овладяване на Любовта " може да се изтегли безплатно от интернет .И все пак кои са Адам и Ева ,дали не са двете половини на мозакът ни ? Редактирано Януари 9, 2012 от veselinvalchev1981 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts