Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Как се прави сирене и кашкавал? Сирищен ензим!


Guest Емил от Льонеберя

Recommended Posts

Guest Емил от Льонеберя

Бих предложил на админите да променят заглавието на темата на "Млечните продукти - състав и влияние върху човешкия организъм".

Линк към коментар
Share on other sites

  • Отговори 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Бих предложил на админите да променят заглавието на темата на "Млечните продукти - състав и влияние върху човешкия организъм".

Такава тема вече има, ето тук http://www.beinsadou...opic=1051&st=60 , даже част от мненията и информацията в двете теми се дублира. Давайте тук за сиренето и сирищния ензим.......

Малко уточнение за сиренето от ядки и пастет от соя, ...... игра на думи, това са продукти от ядки и продукти от соя, нямат нищо общо със сиренето, или с млякото, още по- малко с кашкавала. Както соевата наденица, няма нищо общо с наденицата, само по химичните съставки, оцветитетлите и подобрителите.

Сиренето се прави от мляко, кашкавала също, всичко останало е нещо друго. Може да се обединят в тема " Соеви продукти"

Редактирано от didi_ts
Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 year later...

Имам въпрос - когато на опаковката пише, че сиренето съдържа мая? Това сирище ли означава или е просто закваска от дрожди? 

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...