мър Добавено Юни 3, 2006 Доклад Share Добавено Юни 3, 2006 здравейте и от мен.Попаднах случайно в този сайт. Но темите,които се разискват ме накараха да се регистрирам и да се зачета във форумите. реших да ви кажа нещо и аз. Ама вчера вече ми се крещеше от яд. Поредната гооооооляма дупка за строеж и поредната голяма яма на место което беше "зелена площ". Това, че се строи ОК,инвестиции, но защо на зеленотот петно и тези тежки и страшни коли с тези ругаещи дебели шофьори....прегазиха и омърсиха всичко. Абе хора...ние със сетивата за цветята и за природата сме само тук в търсенето на нови тънки вибрации и търсещи хармонията в природата и цветята, а за тези за които ви пиша те къде се зареждат с тази ярост. Готови са във всяка слънчево, зелено и красиво петно да видят инвестиция, яма,за да търсят средства за пари на всяка цена. Тези хора от къде идват и защо сме заедно с тях. И ако трябва някои да се променя, кои кого според вас ще промени?Споделих всичко това защото знам,че съм безсилна,а като съм безсилна мога поне да говоря иначе ще ми избие агресията и незнам....до кога ще е така...копащи, копащи, копащи .А ние си сеем цветята, радваме им се, говорим си за тях...добре че и тях ги има...иначе нагледохме се на дупки Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Май 9, 2013 Доклад Share Добавено Май 9, 2013 Така е за съжаление, градовете ни отдавна не са градове, а бетонни крепости, с тук -там някое дърво или паркче, с по няколко пейки и детски люлки. Но това е световен проблем, не е само български, В много страни, като Австралия, Сингапур, Япония мисля беше има вече построени или има проекти, за построяване на небостъргачи, със зелени площи между етажите и паркове на покривите им. Точно защото нямат място на земята за зелени площи, ги изнасят във въздуха По-късно, ако имам време, ще сложа някои снимки на такива небостъргачи. Някои идеи са направо футуристични, но хората ги строят, дано да дойдат и при нас))) Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Май 9, 2013 Доклад Share Добавено Май 9, 2013 Намба Парк в Осака, Япония Това е 30 етажен комплекс, където 8 етажа заемат терасовидни градини. Паркът има излаз на улицата, приканвайки минувачите да отдъхнат сред неговата свежест и красота. Диана Илиева и Донка 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts