onazii Добавено Ноември 19, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 19, 2011 Проблема е, че е той е срамежлив и не се решава на първата крачка. Има страшно много положителни качества като човек, изглежда добре, но с жените не го бива. Досега не съм била с подобни мъже и искам съвет как да подходя и в крайна сметка ще се получи ли нещо? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Ноември 20, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 20, 2011 А дали той не гледа на тебе по същия начин? Той е срамежлив, не се решава на първата крачка, но очевидно ти също. Била си с мъже, които първи са поемали инициативата по изграждането на връзка помежду ви. Сега явно ще трябва самата ти да се постараеш малко повече. ani_san 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Ноември 20, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 20, 2011 (edited) Хубаво е, че сте се намерили Какво като е срамежлив? Направи ти първата крачка! Може би те спира това, че отвсякъде сме обработени за идеята, как мъжете са непременно активната страна - като се почне от любовните романи и се стигне до рекламните клипове. Обаче, ако се замислим, това е нищо повече от едно клише, от един наложен стереотип, който очевидно не може да е общовалиден, защото хората са твърде различни и на всичкото отгоре се и променяме с времето. И защо да не се получи? Това, че не го бива с жените, не е минус, а плюс Редактирано Ноември 20, 2011 от Диана Илиева ani_san, К. Йонкова и Креми (късметче) 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Галио Добавено Ноември 23, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 23, 2011 присъединявам се към горните мнения Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
К. Йонкова Добавено Ноември 24, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 24, 2011 Винаги съм била на мнение,че когато някой изпитва нещо към друг(под нещо да се тълкува твоята ситуация),трябва да го сподели на момента. Този момент може да изчезне или да бъдеш изпреварена от някой друг .Действай! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ani_san Добавено Април 3, 2012 Доклад Share Добавено Април 3, 2012 Може би трябва да изчкаш известно време него.Но ако скоро не направи нещо,твой ред е!Или поне му покажи,че изпитваш чувства-така ще е по-сигурен ! Успех Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Winterfire Добавено Май 13, 2012 Доклад Share Добавено Май 13, 2012 Аз мисля че е най-добре да не му казваш директно че го харесваш ей така изневиделица. Намери обща тема на разговор и се сприателете първо, след това му покажи че имаш малко по-специално отношение и намери начин просто да прекарате малко повече време заедно като е добре да има доста хумор и забавление, след това като видиш че е клъвнал ако пък е толкова вързан че да не направи нещо, ти действаш : ) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts