Guest pavletA Добавено Март 1, 2010 Доклад Share Добавено Март 1, 2010 Всеки прави своите житейски избори сам, за добро или лошо.Това са уроците, които трябва да си научи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Януари 21, 2012 Доклад Share Добавено Януари 21, 2012 Според мен продължителноста на връзката няма голямо значение ,не е някакъв особен фактор за отношенията .Има много жени примерно ,които търпят насилие от страна на мъжете си и въпреки това продължават с години да са с тях ,и това е само един пример ,могат да се дадат примери и с психически тормоз и от двамата и въпреки това продължават бракът си ,тогава каква е ползата от дори и 50 годишен брак ,на каква цена са решили да останат заедно ,възможно е разбирасе и тези години да се изживеят прекрасно . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Емил от Льонеберя Добавено Януари 21, 2012 Доклад Share Добавено Януари 21, 2012 Аз пък мога да дам друг пример - Обикновено жените, които търпят насилие от страна на мъжете си, първо са си направили на луди мъжете, накарали са ги да си говорят сами, да се чувстват малко олигофрени... от своя страна мъжете отиват и пият по 5-6 бири в кръчмата с двама приятели... и като се приберат - жената като си отвори устата да ги насоли за пореден път - и я почват с шамарите, щото им е прекипяло. .. Кой кого търпи? Обикновено това си е система ... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Януари 21, 2012 Доклад Share Добавено Януари 21, 2012 (edited) Просто прагът на себеотхвърляне на такъв тип жени ,е толкова висок че дори търпят насилие върху себе си ,от това завси човек какво отношение ще приема към себе си ,а мъжете които прилагат насилие за мен са слаби хора ,които доста често минават минават безнаказани от съдилищата ,но въпреки това те си носят другите последствия . Редактирано Януари 21, 2012 от veselinvalchev1981 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts