imoteb15 Добавено Октомври 27, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 27, 2011 Здравейте!Първо искам да ви благодаря че сте създали такава опция онлайн психотеряпия.Проблемът ми е следния:Мисля че всичко започна една вечер преди 2 месеца , когато си легнах започнаха да ме съвземат странни мисли и то доста.....започнах да се изпотявам.От тази нощ насам имам така наречените симптоми: нереалност,деперсонализация ,безчувствен съм , като се замисля всичко ми е безсмислено не си виждам бъдещето , общувам нормално но ми се струва че го правя механично т.е така съм свикнал до сега и така я карам просто няма как да ви го обясня това.Странните мисли много рядко изчезват.Та въпроса ми е от какво страдам горе долу .Лечимо ли е това?Благодаря ви предварително Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Октомври 28, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 28, 2011 Здравей, как би описал деперсонализацията си и какво точно имаш предвид под " безчувствен съм"? Останалото ......... "........ като се замисля всичко ми е безсмислено не си виждам бъдещето , общувам нормално но ми се струва че го правя механично ..." ..., може да е част от различни процеси случващи се с теб, като загуба на работа, изгубване на преследвана цел, раздяла с любим човек и най- различни житейски ситуации свързани с микро или макротравми. Тези състояния са преодолими и са свързани главно с пречупванието на гледни точки, морални рамки и модели от всякакъв тип, които вероятно са на прага на съдържателно изчерпване. Постът ти е твърде кратък, за да се разбере в какъв момент от живота си пишеш, можеш да опишеш по - подробно ситуацията около себе си, ако желаеш разбира се. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
imoteb15 Добавено Октомври 28, 2011 Автор Доклад Share Добавено Октомври 28, 2011 На 17 съм. искам да кажа че нямам същия интерес към почти всички неща за които преди съм имал.а деперсонализацията имам предвид че всичко ми като на филм , някакси изолиран се чувствам от всичко.Сещам се почти все за лоши , негативни неща :S Малко ще нахалствам но искам да попидам за лечението горе долу да ми кажете какво може да бъде медикаментозно или терапия.И според вас колко ще трае горе долу ? Знам че трябва подробно да ви разкажа за всичко но няма как всичко това тука да го споделя :S Благодаря ви за бързия отговор Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Октомври 29, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 29, 2011 (edited) Ти си убеден, че си болен, поставил си диагноза и те интересува начинът на лечение. Според мен нищо от тези неща не е така както си го решил / поне според това което описваш/, но ако държиш да направиш нещо за собствено успокоение, отиди на психотерапевт. Възрастта в която си, е период на динамични промени, месец с месец не си приличат, само след 2 месеца положението може да стои по коренно различен начин. Това че нямаш интерес към нещата, които си правил преди е най- нормалното нещо на тази възраст, помисли към какво ново можеш да се "отвориш". някакси изолиран се чувствам от всичко. Какво слагаш в думата "всичко"? Редактирано Октомври 29, 2011 от didi_ts Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
imoteb15 Добавено Октомври 30, 2011 Автор Доклад Share Добавено Октомври 30, 2011 Благодаря ви много Притиснителното е чувстово за нереалност и незнам дали ще изчезне от самосебе си или трябва да отида на психотерапевт.Даже след като прочетох това което сте написали се успокоих малко Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Октомври 31, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 31, 2011 imoteb15, изчакай да ти отговорят и психотерапевтите тук. Според мен имаш нужда от една среща на живо с психотерапевт. Ама от тези тук в сайта Всичко може чудесно да се нареди Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
imoteb15 Добавено Октомври 31, 2011 Автор Доклад Share Добавено Октомври 31, 2011 БожидарЗим благодаря ви за подкрепата Ще изчакам да ми отговарят тук Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts