nadinkapl Добавено Октомври 24, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2011 Здравейте, на 30год съм и от 4 години живея с приятеля си, с когото искаме вече да си имаме бебе. През времето в което сме заедно не сме се пазили въобще, като си мислехме, че все някой път ще стане, ама не. Преди 2 години ме хвана ужасна депресия, първо беше агорафобия, после социална фобия, а сега и страхова невроза. Страх ме беше да излизам на вън сред хората, да оставам сама в къщи, после започнаха страхове да не умра, да не полудея. Всичко стана нетърпимо и посетих психиатър. Естествено ми предписа антидепресант, който в момента пия. Но много се притеснявам че може да пречат на зачеването, въпреки че сега съм поне по спокойна. Въобще от това състояние излизане има ли. Моля за помощ и съвет! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Октомври 24, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2011 (edited) Тук има много добри терапевти. Просто изчакайте някой да ви отговори. Би било добре да поместите темата и в раздел психотерапия. Какво ви накара точно в "хомеопатия" да я поместите? Редактирано Октомври 24, 2011 от БожидарЗим Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nadinkapl Добавено Октомври 25, 2011 Автор Доклад Share Добавено Октомври 25, 2011 Много благодаря за вниманието, БожидарЗим, мисля че и в психотерапия я поместих. А за тук се надявам някой да ми помогне да заместя антидепресанта с хомеопатично лекарство, което мисля че е по безвредно, както за мен, така и за желанието ми за бъдещо зачеване. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Октомври 25, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 25, 2011 Надинка здравей! Както знаем няма нищо случайно... може би и това че случайно си писала тук... Хомеопатията търси индивидуалността, индивидуалното нарушение и разбира се най-дълбокото нарушение на жизнената сила, което е в психиката. Съответно нашите хомеопатични л-ва влизат в динамичо взаимодействие първо на това най-дълбоко ниво - Психиката и резултатите са чудесни, виж например споделеното от smehy тук: http://www.beinsadou...opic=4157&st=20 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
nadinkapl Добавено Октомври 25, 2011 Автор Доклад Share Добавено Октомври 25, 2011 (edited) Здравей, Alexander, това което прочетох за smehy наистина е някакво чудо. Искам и аззз от тези капки. Живея в малък град край Варна. Можете ли да ми помогнете някак. Редактирано Октомври 25, 2011 от nadinkapl Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts