contact Добавено Октомври 22, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2011 Здравейте, Имам проблем, той не е от психологическо естество, но е свързан с паметта ми. Знам, че това не е правилното място да питам, но не знам къде другаде. Та проблема е, че забравям думи на английски, елементарни думи и не мога да се сетя, също така имам трудности да конструирам изречения, с които преди щях да се справя на секундата сега се замислям. Аз съм добър по английски език, обичам да изучавам езици, но ето това в момента ме тревожи, честно казано имам чувството, че затъпявам. Доста седя на компютъра и се чудя дали не е от това. Боя се, че нивото на което владея английски може да падне, а не искам това. Ако може кажете ми какви са причините за това забряване и какво да направя за да го спра. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 23, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2011 Така както си описал ситуацията, звучи доста общо... Отговори ако обичаш на следните въпроси, за да конкретизираме: - На колко си години? - В англоговоряща страна ли си, постоянно ли говориш и дори мислиш на английски? - На колко години беше, когато започна интензивно да учиш езика? - Сега продължаваш ли да го усъвършенстваш? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
contact Добавено Октомври 23, 2011 Автор Доклад Share Добавено Октомври 23, 2011 - На 15 години съм. - В България съм, доста често говоря на английски, дори си съчинявам по някой път изречения на английски на ум когато няма какво да правя. Обичам да чета най-различни статии и текстове на английски. - Не си спомням може би в детската градина започнах със английския. - Продължавам да уча новия думи, да чета текстове на английски, това ми доставя удоволствие, продължавам да се усъвършенствам. Но седя доста на компютъра и миналата година не съм отварял учебника по английски, и се бях разпуснал, та си мисля, че може да е от това. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 23, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2011 Наистина няма за какво да се притесняваш. Знаеш езика, но просто ти липсва живот в англоговоряща страна. Там само за няколко месеца започваш дори да мислиш на езика и думичките, които сега са нормално малко по-надълбоко в паметта ти, стават ежедневие! Всичко е наред, нямаш каквито и да е проблеми с паметта си и всичко е нормално с теб! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
contact Добавено Октомври 23, 2011 Автор Доклад Share Добавено Октомври 23, 2011 Мерси много! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts