CSjay Добавено Октомври 22, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2011 Препоръчайте ми добра книга за учене на медитация за напълно начинаещ .Аз съм напълно начинаещ и искам да се занимавам с това препоръчайте ми добра книга . Благодаря предварително . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Дриада Добавено Октомври 23, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2011 (edited) "Да живееш в сърцето" от Друнвало Мелхизедек.Много хубава книга, има описани техники за медитация.Увлича те, на достъпен език е.Горещо я препоръчвам. Редактирано Октомври 23, 2011 от Дриада Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Октомври 23, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2011 Защо просто не отидеш в някоя книжарница, където продават такава литература и не потърсиш сам/а според интуицията и сърцето си това, което на теб най-би ти допаднало в момента. Всеки може да предлага какво му е харесало на него, но всичко е толкова лично и индивидуално...затова има толкова много объркани хора, защото се поддават на това някой друг да ръководи духовните им интереси и не само.. neoscanner и Светлата 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts