Guest Христо Добавено Септември 30, 2011 Доклад Share Добавено Септември 30, 2011 (edited) Псевдо, но държава. Зависима, но държава. Както и да е в случая. Място, територия, държава (все тая) - не е само безредие, не е и само ред ( смесено е). Редактирано Септември 30, 2011 от Христо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Емил от Льонеберя Добавено Септември 30, 2011 Доклад Share Добавено Септември 30, 2011 Ма не го чоплете толкова. Кал, чакъл, асфалт... Ми редно е хората просто да се събудят и да кажат - Така повече НЕ МОЖЕ! А не да стават супер духовни и да почват да ми обясняват защо ние трябва да се примиряваме с условията и да се нагаждаме към тях... ? Че ако всички станем духовни и се примирим с калта, значи тая кал за винаги ще остане? Никой няма да хване метлата и да я измете? Канел и jul 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Канел Добавено Септември 30, 2011 Доклад Share Добавено Септември 30, 2011 Псевдо, но държава. Държава, ама псевдо. (гледал ли си "Кит"? ) Прав е ЕоЛ, не може само ние да се променяме, а светът около нас да се разпада. Вярно че, че благородният човек търси проблема първо в себе си, но и с това не трябва да се прекалява. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mel Добавено Октомври 1, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 1, 2011 Здравейте,мисля,че човек трябва да бъде справедлив,каквото и да му коства това. Да си справедлив,означава да спазваш Законите. Независимо дали са светски или Божии. Те се препокриват.Който спазва Божиите закони,спазва и светските. АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts