Allyinch Добавено Септември 5, 2011 Доклад Share Добавено Септември 5, 2011 Здравейте, Много спешно ми трябва тази книга!!! Ако някой я продава или ако имате идеи къде мога да я намеря, моля, пишете! Благодаря предварително!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Септември 7, 2011 Доклад Share Добавено Септември 7, 2011 (edited) Мдам, явно не е в наличност... Сигурно е важна и интересна - нещо съм я пропуснал... Редактирано Септември 7, 2011 от Орлин Баев Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Септември 8, 2011 Доклад Share Добавено Септември 8, 2011 (edited) ... И като си помисля че точно тази книга преди години беше на съхранение у нас и дни наред ми е била пред очите, но... мен ме привлича друг път макар и в същността си всичко да е в единство, всеки черпи светлина от различни източници. Имах приятелка която в библиотеката си имаше всичко на Фройд, но за съжаление реши да напусне този свят и поради тази причина, за съжаление не бих могла да съдействам. Като прочетох заглавието си мислех, че точно това е най- лесното нещо на света, понеже все бяха на една ръка разстояние от мене тези книги. Така и си останаха недокоснати. Същото се случи и с книгите на Елена Блаватска. Като говорят за нея все са пред погледа ми в библиотеката на една друга моя позната и знаех, че винаги когато пожелая мога да посегна към тях, но ме привличаха другите неща... Е, поне книгите на Елена могат да се намерят в Спиралата, но за съжаление не е същото с Фройд. Успех в търсенето! Редактирано Септември 8, 2011 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Септември 8, 2011 Доклад Share Добавено Септември 8, 2011 (edited) Потърси по антикварните книжарници или библиотеките. Ами да! Добрите стари библиотеки )) Редактирано Септември 8, 2011 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts