Иво Добавено Август 4, 2011 Доклад Share Добавено Август 4, 2011 Наряд за 05.08.2011 г - при изгрев В начало бе Словото - песен Молитва на Триединния Бог Формула: Сърцето ми е топло, душата ми е свежа, умът ми е светъл, духът ми е крепък, защото живея в Закона на Любовта безгранична, в която няма никаква измяна. (3 пъти). Беседа - Основи на здравето (обсъждане) Сила, здраве е Богатство - песен Формулата на Братството: : „Да се прослави Бог във Бялото Братство и да се прославят Белите братя в Божията Любов”. Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Август 7, 2011 Автор Доклад Share Добавено Август 7, 2011 Моля ако някой има връзка с лагера на Рила да публикува тук нарядите, вечерен и сутришен, за съответния ден. Така ще дадем възможност на всички, които не са на Рила и които желаят да правят същите наряди, да се включат. Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Август 14, 2011 Доклад Share Добавено Август 14, 2011 (edited) Наряд за 15. 08. 2011г. - при изгрев Благославяй - песен 8-а от "Духът Божий" Молитва към великото съзнание 91 псалом - песен + текст Беседа - Здравословни и болезнени състояния (Обсъждане) Духът Божий - песен Венир Бенир Господнята молитва В изпълнение волята на Бога... Редактирано Август 15, 2011 от Надеждна Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Август 15, 2011 Доклад Share Добавено Август 15, 2011 (edited) Вечерен Молитвен Наряд за 15.08.2011г. - начало 20,00 ч. Молитва на благодарността Благословен Господ Бог - 13-а песен от "Духът Божий" Молитва за благословение на българския народ Тайната вечеря - 5-а песен от "Новото битие" Божият мир и Божието благословение... Редактирано Август 15, 2011 от Надеждна Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Август 17, 2011 Доклад Share Добавено Август 17, 2011 Вечерен Молитвен Наряд за 17.08.2011г. - начало 20,00 ч. Псалом 133 Верен, истинен, чист и благ... - формула Кажи ми ти истината - песен Молитва за разбиване козните на лукавия Духът Божи - песен Отче наш - песен (първа от албума "Моята молитва") Да се прослави Бог в Бялото Братство... - формула Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Август 17, 2011 Доклад Share Добавено Август 17, 2011 Молитвен наряд за 18.08.2011г. - при изгрев Аум - песен Утринна молитва на ученика Матей 15 Беседа: Всяко растение Красив е животът - песен 28-а от "Беинса Дуно - На Учителя - Музика за медитация" Той иде - песен 5-а от "Беинса Дуно - Музика за медитация (песни за всеки ден)" Господи, да възрастне в мен онова Божественото - формула Добрата молитва Да се прослави Бог в Бялото Братство... - формула на Братството dessislavag 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Август 18, 2011 Доклад Share Добавено Август 18, 2011 (edited) Вечерен Молитвен Наряд за 18.08.2011г. - начало 20,00 ч. Запали се огънят - песен 2-а от "Моята молитва" Ме-хейн - текст и мелодията от тук Аин Фаси - песен 17 от "Моята молитва" Молитва към великото съзнание Божият мир и Божието благословение... - формула Господнята молитва Да се прослави Бог в Бялото Братство... - формула на Братството Редактирано Август 18, 2011 от Надеждна Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts