Guest wenst Добавено Юни 12, 2012 Доклад Share Добавено Юни 12, 2012 Честит рожден ден Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Юни 12, 2012 Доклад Share Добавено Юни 12, 2012 Честит рожден ден, Ивета! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Юни 12, 2012 Доклад Share Добавено Юни 12, 2012 Благодаря на всички. Пожелавам ви и аз светли дни, безбрежни сънища и много летни усмивки Поздрави! Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Юни 12, 2012 Доклад Share Добавено Юни 12, 2012 Честит рожден ден, Ивета! Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Юни 12, 2012 Доклад Share Добавено Юни 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=a6uifpMQBrQ Благогадаря Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Вятър* Добавено Юни 13, 2012 Доклад Share Добавено Юни 13, 2012 честит на патеричка Ивета да си жива, здрава и щастлива Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest MEGGI Добавено Юни 13, 2012 Доклад Share Добавено Юни 13, 2012 ми май купона продължава... Ивета честит празник и от мен, бъди здрава и изпълнена с красиви чувства Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Юни 13, 2012 Доклад Share Добавено Юни 13, 2012 честит на патеричка Ивета да си жива, здрава и щастлива ми май купона продължава... Ивета честит празник и от мен, бъди здрава и изпълнена с красиви чувства Благодаря ви, момичета Бъдете щастливи и здрави и вие! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Юни 14, 2012 Доклад Share Добавено Юни 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PpUevdHC8QU Ани 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mecholari Добавено Юни 14, 2012 Доклад Share Добавено Юни 14, 2012 Ани 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 (edited) ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДЕЖДНА! Редактирано Юли 13, 2012 от Рассвет Надеждна, Ани и Розалина 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Юли 13, 2012 Автор Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 (edited) When you're down and troubled And you need some loving care And nothing, nothing is going right Close your eyes and think of me And soon I will be there To brighten up even your darkest night You just call out my name And you know wherever I am I'll come running to see you again Winter, spring, summer or fall All you have to do is call And I'll be there You've got a friend If the sky above you Grows dark and full of clouds And that old north wind begins to blow Keep your head together And call my name out loud Soon you'll hear me knocking at your door You just call out my name And you know wherever I am I'll come running to see you Winter, spring, summer or fall All you have to do is call And I'll be there Ain't it good to know that you've got a friend When people can be so cold They'll hurt you, and desert you And take your soul if you let them Oh, but don't you let them You just call out my name And you know wherever I am I'll come running to see you again Winter, spring, summer or fall All you have to do is call And I'll be there You've got a friend When I'm down and troubled And I need some loving care And nothing, nothing is going right Close my eyes and think of you And soon you will be there To brighten up even my darkest night..... I just call out your name And I know wherever you are You'll come running to see me again Winter, spring, summer or fall All I have to do is call And you'll be there I've got a friend..... Редактирано Юли 13, 2012 от Донка Ани, Розалина, Надеждна и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 Честит рожден ден, Наде! Надеждна, Розалина, Илен и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДЯ! Надеждна, Рассвет и Розалина 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Юли 14, 2012 Доклад Share Добавено Юли 14, 2012 Мили приятели, днес, в затишието на следпразничната еуфория и шумотевицата на поздравленията, за първи път се почувствах "пълна" . Пожелавам на всички ви такава пълнота и доволство от богатството, което приятелите носят! Благодаря ви, че не ме забравихте и тази година, макар и да съм по-рядко сред вас, в Портала! Благодаря ви, че ме подкрепяхте, когато ми беше трудно, и ме вдъхновявахте, когато си проправях път в дебрите на нови начинания! И понеже песента, с която Дончето ме е поздравила, е много знакова и силно "моя", искам да ви я изпея на живо! Така че, обадете ми се, ако имате път към Южното Черноморие! Обичам ви! Рассвет 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Август 15, 2012 Автор Доклад Share Добавено Август 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jsHyij1YMnk&feature=related Честит Рожден Ден, Аля! Светлина, Красота, Мир и Радост по Пътя! Рассвет, Розалина и Слънчева 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Август 15, 2012 Доклад Share Добавено Август 15, 2012 Честит рожден ден мила Александра !Благодаря за приятелството! Пожелавам ти крепко здраве и много радости Слънчева, Донка и Рассвет 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Август 15, 2012 Доклад Share Добавено Август 15, 2012 ЧРД,АЛ,СВЕТЛИНА ПО ПЪТЯ! Рассвет, Слънчева, Донка и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Август 15, 2012 Доклад Share Добавено Август 15, 2012 Благодаря ви от сърце, мили приятели! Вие сте прекрасни, обичам ви! Бъдете благословени! Розалина, Донка и Eлф 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Август 15, 2012 Доклад Share Добавено Август 15, 2012 Честит Рожден Ден, Аля! Рассвет, Слънчева и Розалина 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Август 15, 2012 Доклад Share Добавено Август 15, 2012 (edited) Честит рожден ден и от мен! Редактирано Август 15, 2012 от Слънчева Eлф, Розалина, Eshavt и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Август 15, 2012 Доклад Share Добавено Август 15, 2012 С днем рождения, Саша! Будь счастлива! :) Рассвет, Донка, Eлф и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Август 16, 2012 Доклад Share Добавено Август 16, 2012 Скъпи приятели, благодаря! Бъдете щастливи! Обичам ви! Розалина, Донка и Eлф 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Август 17, 2012 Доклад Share Добавено Август 17, 2012 ЧРД,РОЗИЧКА!СВЕТЛИНА ПО ПЪТЯ И БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВИШ ЗА НАС! Донка, Eлф, Рассвет и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Август 17, 2012 Доклад Share Добавено Август 17, 2012 (edited) Ч. Р. Д. Роза! Редактирано Август 17, 2012 от Eлф Донка, Слънчева, Розалина и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts