Джи Добавено Май 10, 2014 Доклад Share Добавено Май 10, 2014 Пускам карти, които дават отговори на въпроси, свързани със ситуация, която приблизително започва преди около година и половина. Днес, ситуацията е без промяна, дори леко се е влошила. Какъв е генезисът на проблема – Ас пентакли, 3 жезли, 9 чаши Каква е конкретната причина – Рицар чаши, Крал пентакли, 7 меча Какво трябва да се направи, за да се стопира процеса и да се върне към предишното си статукво? – Справедливостта, Колесницата, Рицар меча И, накрая, дали определено действие ще помогне: тук на този въпрос изпаднаха 9 чаши и Светът, след което прецених, че няма нужда от гледане. Каква според вас е ситуацията, за какво става въпрос? Опитайте се да анализирате. Първата комбинация ми прилича на недовършен процес, може би заради несериозно отношение или пускане по течението (От Ас пентакли, през 3 жезли, се стига до 9 чаши. До обратното щяха да доведат 9/10 пентакли например). Причината евентуално ще е в позициите или характера на питащия (Рицар чаши, Рицар чаши + Крал пентакли), чудих се дали не се намесват и други хора, заради 7 меча, което би било израз на взаимоотношенията с тях, но по-скоро не. Като цяло и четирите комбинации ми се струват отнесени до един единствен човек или проблем. Какво трябва да се направи... да се действа, да се поеме отговорност, да не се търсят заобиколни пътища. 9 чаши и Светът асоциирам с някакво разгръщане и лекота. Но ако това действие доведе до 9 чаши, то финалът ще е като в първата комбинация, а той явно е неуспешен... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
k_kiara3 Добавено Май 11, 2014 Доклад Share Добавено Май 11, 2014 Здравейте, Предстои ми една доста натоварена и изпълнена със събития седмица, поради което попитах таро "Какво да очаквам през следващата седмица?" Картите, които изтеглих са следните: Асо мечове - 10 жезли - Рицар пентакли Аз си тълкувам комбинацията по този начин: Асо мечове ми говори, че времето за действие най - накрая е дошло, реализация на идеите. Оживена комуникация. Нали боя мечове по принцип означава, че нещо ще се случи, има го в действителност, а асото като "помощна" карта, според мен, тук означа, че макар и трудно, с огромни усилия и чувство за непосилен товар (10 жезли) нещата са започнали да се реализират и идеите, които съм намислила, целите, които съм си поставила ще се осъществят (рицар пентакли). Аз много обичам рицар пентакли - все едно ми казва не е важно кога ще стане, важното е, че знаеш къде отиваш. На кратко, може би няма да успея да свърша всичко за времето и по начина, по който съм го намислила, но в крайна сметка ще стане по най - добрия начин, но не и без усилия (10 жезли). Ще се радвам ако и Вие споделите мнение за тази комбинация. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_Маги_ Добавено Май 11, 2014 Доклад Share Добавено Май 11, 2014 Пускам карти, които дават отговори на въпроси, свързани със ситуация, която приблизително започва преди около година и половина. Днес, ситуацията е без промяна, дори леко се е влошила. Какъв е генезисът на проблема – Ас пентакли, 3 жезли, 9 чаши Каква е конкретната причина – Рицар чаши, Крал пентакли, 7 меча Какво трябва да се направи, за да се стопира процеса и да се върне към предишното си статукво? – Справедливостта, Колесницата, Рицар меча И, накрая, дали определено действие ще помогне: тук на този въпрос изпаднаха 9 чаши и Светът, след което прецених, че няма нужда от гледане. Каква според вас е ситуацията, за какво става въпрос? Опитайте се да анализирате. Същността на проблема е силен стремеж, мечта, стара мечта, очакването й е станало перманентно, очакване да бъде призната, да бъде оповестена, да бъде изказана и да донесе удовлетворение. Не се е случило, защото някой или нещо е проектирал вътрешния си конфликт навън. Какво да се направи – не съм сигурна, че може да се направи кой знае какво, за да се промени ситуацията, но е дошло времето, просто е назряло вече, да се направи нещо, да не се стои, да не се мълчи, и това действие да бъде съобразено с опита досега. "Направи каквото трябва, а да става каквото ще." Такова ми се струва посланието. Дали ще помогне определено действие – Това ще бъде най-доброто възможно действие, удовлетворението ще бъде постигнато, дори на едно по-високо ниво. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Май 12, 2014 Доклад Share Добавено Май 12, 2014 Всъщност искам да ревизирам предходния ми пост. Мисля си, както Маги предположи, че има по-скоро стремежи, дори опит да се задълбочи нещо, да се вникне навътре, но "усилията" генерират по-скоро левитиране около една точка. Никакви сериозни намерения или намек за усилия в двойката комбинации, като цяло. От първите три карти мога да предположа за спад в нещо, намаляване (количествено или качествено) на нещото. Рицар чаши, Крал пентакли, 7 меча: грешен начин, несериозен подход спрямо обективния метод, чиято естествена преграда е Краля. Не е като да липсва интелектуална оценка (7 меча), но липсва реална преценка (Рицар чаши) и звеното в края на краищата остава крехко. Чисто човешка грешка според мене. Обаче, при прилагане на метода за фиксиране - Справедливостта, Колесницата, Рицар меча - възможно е конят да препуска твърде бързо и да не се възпроизведе необходимата полза. Най-добре би било да се дочака до следваия етап, при положение че има такъв. Или да се рискува сега. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts