tanya84 Добавено Април 12, 2014 Доклад Share Добавено Април 12, 2014 Нека почива в мир малката Александра. Аз искам да попитам - защо подобни комбинации се коментират винаги постфактум? Тук изключвам конкретния случай, който има етичен аспект, питам по принцип. Наскоро четох коментари по повод изчезналия малайзийски самолет и там се питаше - къде са сега всички астролози, тароведи и предсказатели? Защо мълчат? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 12, 2014 Доклад Share Добавено Април 12, 2014 Нека почива в мир малката Александра. Аз искам да попитам - защо подобни комбинации се коментират винаги постфактум? Тук изключвам конкретния случай, който има етичен аспект, питам по принцип. Наскоро четох коментари по повод изчезналия малайзийски самолет и там се питаше - къде са сега всички астролози, тароведи и предсказатели? Защо мълчат? Това съвсем не е така. Тук в този форум са обсъждани много случаи, в които самата ти си участвала активно: за изчезнали деца, за миньорите и много други - и все преди да бъдат официално ясни и оповестени резултатите. Преди това имаше предварителна прогноза за изборните резултати, както и смъртта и мястото на смъртта на Кадафи. Затворих тези теми поради много съображения. Конкретно за самолета, лично аз гледах, две седмици преди да бъде намерен. И като се каже предварително, какво ще последва? Нищо. Моето лично мнение е, че има неща, които не трябва да се знаят - по-добре да остане надеждата. Истината е тежка за понасяне. Но отиваме извън темата. Ако искаш, можеш да продължиш в друга тема разсъжденията си. Конкретно за картите на Маги - мизерна битова драма. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tanya84 Добавено Април 12, 2014 Доклад Share Добавено Април 12, 2014 Картите на Маги са конкретни и ясни. Вчера и аз изтеглих - дали е жива малката Алекс - Паж жезли, обърната 2 пентакли, обърната 7 меча. Какво се е случило - Асо жезли, Рицар меча, Слънце. Тук, въпреки обърнатата 7 меча и Асо жезли с Рицар меча, не предположих такъв трагичен обрат. Понякога леките наглед комбинации се оказват точно обратното. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Април 12, 2014 Доклад Share Добавено Април 12, 2014 Картите, които изтеглих за Александра и конкретно дали е жива бяха Слънце, 10 меча и Глупак. Дали е била убита Император, Паж Чаши и Асо Пентакли. Пускам ги просто за сравнение с вашите. Често при смъртни случаи дори и за тежко болни ми е излизал Глупак на последна позиция. Понякога съм си мислила, че такава смърт е избавление. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 12, 2014 Доклад Share Добавено Април 12, 2014 Момичета, преместих мненията ви в темата Таро - представата ни и истината за него. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Април 12, 2014 Доклад Share Добавено Април 12, 2014 Лошо е когато възникват въпроси по такива поводи, но това в крайна сметка също е част от Таро прогностиката. Лека й пръст... Попитах съответно защо е била убита – 8 меча, 7 чаши, 6 меча. Вие вече отговорихте, но ги пиша само за сравнение, и, стига да са точни, показват начина за разрешаване на проблемите на някого. В следствие на нанесени "емоционални" щети. Пътят е чист, но докога... Попитах и дали смъртта й е била лека Тук в конструкцията също, както при Таня и Деяна, присъства Слънцето – Слънцето, 9 меча, 10 пентакли. Ролята му ми е леко сравнително неясна, но бих го тълкувала като преминаване на съзнанието в отвъдното, доколкото такъв термин съществува... Слънцето при такива въпроси може би е подходящо да се сравни с картите от боя чаши. Допълнителен въпрос: виновно ли е заподозряното лице, с отговор Крал меча, 5 пентакли, 6 чаши. Не мога да издавам присъди, ала според мен това не е било замисляно от вчера, трупала се е ненавист, злоба, явно по отминали деяния. Извършено по най-долния начин, поради невъзможност за честна "борба". Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 12, 2014 Доклад Share Добавено Април 12, 2014 (edited) Картата Слънце се появява при ужасно силна болка. Казано на простонароден език - "виждаш звезди посред бял ден" - а на физиологичен загуба на съзнание от липса на кислород. Освен това, Слънцето често се появява при деца, и при мъже на около 50 години., но това е тема, за която досега не сме говорили, но има време. Както и човешката мизерна природа обещава да ни дава поводи да осмисляме картите. Смъртта й е била страшна. Редактирано Април 13, 2014 от Лиула Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Април 13, 2014 Доклад Share Добавено Април 13, 2014 Да, това си и помислих, но не смеех да го напиша...особено в комбинация с мечове. В последствие видях какви са предположенията на представителите на органите на реда. Наистина жалко. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_Маги_ Добавено Април 13, 2014 Доклад Share Добавено Април 13, 2014 Само да вметна. Слънце с 9 меча, Слънце с 10 меча, това е ужасът на преживяното. Смъртта не е била лека, била е ужасяваща. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Nikolaeva Добавено Април 17, 2014 Доклад Share Добавено Април 17, 2014 Ще спечели ли Х много пари през тази година-6 Жезли-2 Жезли-Асо Пентакли и Луната Когато теглих третата карта съм изтеглила две наведнъж И на въпрос -Как ще ги спечели тези пари-8 Меча-Дяволът-9 Пентакли по първият въпрос : Х ще получи много добро и изгодно предложение за нов бизнес,или неговият ,който е в застой в момента ще се раздвижи и ще напредне.Ще е много доволен от печалбите,,.Но Асо Пентакли на трета позиция заедно с Луната,означава ли ... или да не би това първите две карти да означават как да го нарека-мечтата,целта на Х ,и картите да казват че това е някаква илюзия,самозаблуда(но пък няма карти които да казват не няма да стане) .изведнъж се пообърках,отново,както става в последно време доста често. по втората комбинация,понеже е свързан с първият въпрос съдя че Х се намира в ситуация на обърканост,страх и притеснения че няма и незнае какво да прави ,чувства се като в капан от обстоятелства и страх че няма да може да печели пари и че ще ги изгуби,намалеят драстично. понеже въпросът е как ще спечели пари Дяволът ми говори за измами или нечисти сделки,работа,а може и да означава огромно притеснение(8 М-Дяволът) изходът 9 Пентакли-задоволство ,но за мен 9 Пентакли си остава неясна карта,това което съм чела във форума е че е мост,промяна от едно положение към друго Ще се радвам да чуя и други мнения,както и да ме поправите,където съм в грешка Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 17, 2014 Доклад Share Добавено Април 17, 2014 NIkolaeva, първият ти въпрос е абсурден, вторият е следствие от първият. Анализът е несъстоятелен, най-малко поради факта, че общи въпроси от типа - колко пари, много ли пари и подобни, са абсолютно далече от стилистиката на говоренето с Таро. Една година е огромен период за какъвто и да бил въпрос, зададен на Таро. Направи преоценка на въпросите си, още повече, че питаш за едно и също нещо, откакто пишеш напоследък в този форум. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Април 24, 2014 Доклад Share Добавено Април 24, 2014 Попитала съм дали нещо е така, както имам спомени за него, най-общо казано дали е (разбрано) по този начин: – 7 пентакли, Ас пентакли, 7 меча Според мен Ас пентакли акцентира на субективната гледна точка относно въпросния обект на питане, а също оставя вратите отворени за лично трупане на емпирия в процеса на търсене дали това е отговорът. Освен това, въпреки наличието на 2 седмици, възможно е да става въпрос за вид разединение. Това стига да не е безсмислен отговорът като комбинация от карти. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 24, 2014 Доклад Share Добавено Април 24, 2014 Попитала съм дали нещо е така, както имам спомени за него, най-общо казано дали е (разбрано) по този начин: – 7 пентакли, Ас пентакли, 7 меча Според мен Ас пентакли акцентира на субективната гледна точка относно въпросния обект на питане, а също оставя вратите отворени за лично трупане на емпирия в процеса на търсене дали това е отговорът. Освен това, въпреки наличието на 2 седмици, възможно е да става въпрос за вид разединение. Това стига да не е безсмислен отговорът като комбинация от карти. Опитай с прости изречения да зададеш въпроса. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Април 24, 2014 Доклад Share Добавено Април 24, 2014 (edited) Не мога да го опростя до такава степен, в която да звучи симплистично, но зададох по подобен начин въпроса - кратко, с добавен детайл към описанието на обекта, за който питам. Има ли го или не, в прост превод. Не че ми е цел някаква върховна, но имам интерес да науча. Този път картите бяха – 3 меча, Звездата, Луната. Ако не е насън, то дали ще е наяве, с тази Луна? Или са в крайна сметка мои бълнувания? Чудя се, 3 меча може ли да се тълкува като отсъствие на понятието за его, трезва личностова преценка, както и такава за време. Редактирано Април 24, 2014 от Димитрина_ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Април 24, 2014 Доклад Share Добавено Април 24, 2014 Димитрина, можеш ли с думи прости да обясниш какво питаш. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Април 25, 2014 Доклад Share Добавено Април 25, 2014 Дали съществува даден имагинерен обект, място, което съм сънувала. Сега ок ли е? Просто въпросът ми е странен. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Джи Добавено Април 25, 2014 Доклад Share Добавено Април 25, 2014 Този път картите бяха – 3 меча, Звездата, Луната. Дали съществува даден имагинерен обект, място, което съм сънувала. Ако тези карти изобщо отговарят на този въпрос, то на мен ми се струва, че със сигурност не ти дават ясен и категоричен отговор "Да". Отговарям така, защото ми се струва, че с разсъжденията ти по 3 меча си тръгнала да мислиш в тази посока. Може и да греша, но така ми се стори. Тази комбинация обаче на мен ми прилича на състояние, от което човек трябва да се събуди, а не да го търси материализирано. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tanya84 Добавено Април 25, 2014 Доклад Share Добавено Април 25, 2014 Не мога да го опростя до такава степен, в която да звучи симплистично, но зададох по подобен начин въпроса - кратко, с добавен детайл към описанието на обекта, за който питам. Има ли го или не, в прост превод. Не че ми е цел някаква върховна, но имам интерес да науча. Този път картите бяха – 3 меча, Звездата, Луната. Ако не е насън, то дали ще е наяве, с тази Луна? Или са в крайна сметка мои бълнувания? Чудя се, 3 меча може ли да се тълкува като отсъствие на понятието за его, трезва личностова преценка, както и такава за време. За мен отговорът е в първата карта - 3 меча и той е "не". Останалите карти - Звездата и Луната са като някаква кома, летаргичен сън на душата. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_Маги_ Добавено Април 25, 2014 Доклад Share Добавено Април 25, 2014 Не мога да го опростя до такава степен, в която да звучи симплистично, но зададох по подобен начин въпроса - кратко, с добавен детайл към описанието на обекта, за който питам. Има ли го или не, в прост превод. Не че ми е цел някаква върховна, но имам интерес да науча. Този път картите бяха – 3 меча, Звездата, Луната. Ако не е насън, то дали ще е наяве, с тази Луна? Или са в крайна сметка мои бълнувания? Чудя се, 3 меча може ли да се тълкува като отсъствие на понятието за его, трезва личностова преценка, както и такава за време. Диди, ти си се филмирала яко. Картите ми създават усещането за хаос и обърканост. Болезнено мечтаеш за нещо, илюзорно и далечно. Поддържаш илюзията си за него, то е силно желано, но несъществуващо. Студени карти. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Април 27, 2014 Доклад Share Добавено Април 27, 2014 Често при смъртни случаи дори и за тежко болни ми е излизал Глупак на последна позиция. Имам едни карти и аз, но не са за смъртен случай. Става дума за човек небезизвестен, попитала съм дали ще излезе от състоянието на кома. Картите са 6 жезли, Луната, Глупака. В случая диагностиката не ме интересува, както става въпрос в някои други теми. Просто хода на нещата, като карти. Според мен, Луната е разковничето. Сигнализира за съноподобното състояние, в което душата е отделена от тялото. А Глупакът е възможното връщане на кота нула, безвъзвратността. Луната и Глупака отделно - лутане в омагьосан кръг, където изходът е самоцелен на бъдещето, т.е. нищо не зависи от човешкия фактор. Остава времето да покаже. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_Маги_ Добавено Април 30, 2014 Доклад Share Добавено Април 30, 2014 (edited) Мъж има проблем. Сексуален. Има белези за това и в ежедневното му поведение и общуване. Таро отговаря буквално на въпроса в какво се състои проблемът на този мъж с Кулата, Жрецът, 6 жезли. Проблемът е разрушено усещане за мъжка сила, тази, изначално вложената от Създателя, конфликт между изява и съдържание или неспособност за осъществяване на сексуален контакт, изразяващо се в отсъстваща или вяла ерекция. Буквално невъзможност за "среща" по Жрецът с 6 жезли. Компенсаторно мъжът общува леко фамилиарно и покровителствено. Редактирано Април 30, 2014 от _Маги_ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tanya84 Добавено Май 1, 2014 Доклад Share Добавено Май 1, 2014 Мъж има проблем. Сексуален. Има белези за това и в ежедневното му поведение и общуване. Таро отговаря буквално на въпроса в какво се състои проблемът на този мъж с Кулата, Жрецът, 6 жезли. Проблемът е разрушено усещане за мъжка сила, тази, изначално вложената от Създателя, конфликт между изява и съдържание или неспособност за осъществяване на сексуален контакт, изразяващо се в отсъстваща или вяла ерекция. Буквално невъзможност за "среща" по Жрецът с 6 жезли. Компенсаторно мъжът общува леко фамилиарно и покровителствено. И само Кулата да беше, щеше да е достатъчна да се види проблема. На мен ми се струва, че въпросния мъж демонстрира високо самочувствие по 6 жезли, като компенсация за сексуалните си неуспехи. Да попитам - той има ли семейство / имал ли е? ( заради Жрецът ) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Май 2, 2014 Доклад Share Добавено Май 2, 2014 Мъж има проблем. Сексуален. Има белези за това и в ежедневното му поведение и общуване. Таро отговаря буквално на въпроса в какво се състои проблемът на този мъж с Кулата, Жрецът, 6 жезли. Проблемът е разрушено усещане за мъжка сила, тази, изначално вложената от Създателя, конфликт между изява и съдържание или неспособност за осъществяване на сексуален контакт, изразяващо се в отсъстваща или вяла ерекция. Буквално невъзможност за "среща" по Жрецът с 6 жезли. Компенсаторно мъжът общува леко фамилиарно и покровителствено. Възможно ли е в тези карти да се оказват проблеми или влошена комуникация с бащата /визирам Жрецът и 6 жезли/? Този мъж е имал и други разочарования в сексуално отношение, даже те са били поредица. Нещо обаче ме кара да си мисля, че това не е непреодолим проблем . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_Маги_ Добавено Май 2, 2014 Доклад Share Добавено Май 2, 2014 (edited) За съжаление, момичета, не съм в състояние да ви дам подробна информация за живота на този мъж. Картите са красноречиви, повече не ни и трябва. А сега ще се радвам да се включите с мнение за това каква ситуация отразява комбинацията? 6 жезли, Кралица пентакли, 4 пентакли За какво, според вас, става въпрос? Редактирано Май 3, 2014 от _Маги_ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tanya84 Добавено Май 3, 2014 Доклад Share Добавено Май 3, 2014 За съжаление, момичета, не съм в състояние да ви дам подробна информация за живота на този мъж. Картите са красноречиви, повече не ни и трябва. А сега ще се радвам да се включите с мнение за това каква ситуация отразява комбинацията? 6 жезли, Кралица пентакли, 4 пентакли За какво, според вас, става въпрос? Смятам, че Кралица пентакли тук е реален персонаж. Каквото е искала - постигнала го е, при това без да се церемони и да се обяснява. Не знам, дали става въпрос за запазване на статуквото по 4 пентакли, за пари или материален подарък, или просто за разговор / среща по 6 жезли, но е получила това, което е искала. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts