Slanceto Добавено Юни 21, 2011 Доклад Share Добавено Юни 21, 2011 Здравейте, от изветсно време имам мисли който много ме измъчват и ме е страх от тях и си мисля, че полудявам. Имам чувството, че мога да направя нещо много лошо и подобни мисли нахлуват в съзнанието ми и това ме притеснява. Не съм спокойна минава ми но когато най-малко очакват ме връхлитат и мн се притеснвам и след малко ми минават. моля ви дайте ми съвет. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 21, 2011 Доклад Share Добавено Юни 21, 2011 (edited) Ти мислиш ли, че психолозите сме телепати? Аз поне не съм... Конкретизирай моля те. Какви по-точно са мислите? Каква сериозна литература за произхода на подобни мисли и начините за справнето с тях си чела досега? Аз мога и сам да си отговоря на тези въпроси - почти съм сигурен какво става в теб. Но, каквото повикало, такова се и обадило . Ако желаеш сериозна кореспонденция и помощ, моля покажи мотивация за такава! Казвам ти го с мекота и сърце! Орлин, обикновен човек Редактирано Юни 22, 2011 от Орлин Баев Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Slanceto Добавено Юни 22, 2011 Автор Доклад Share Добавено Юни 22, 2011 Здравейте, чела съм в различни форуми. А това което ме притеснява е че мога да причиня лоши неща на хора който обичам, а не го искам, не знам как да се оттърва от подобни мисли, много ми е притеснено. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 23, 2011 Доклад Share Добавено Юни 23, 2011 Не виждам каквато и да е мотивация за разговор в двете редчета от писмото ти... Затова ще се въздържа от отговор! Бъди здрава! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts