Guest Дриада Добавено Септември 6, 2011 Доклад Share Добавено Септември 6, 2011 Замайване или виене на свят се получава при всяка бременна жена.Във връзка с хормонални промени, оформяне на плода изхранването му в организма на майката.Така, че нормално е ниското кръвно, естествено явление.А при класическия случай, виене на свят твърде вероятно е да има нарушения на функциите на вестибуларния апарат, който отговаря за равновесието.Може да се получи при прекарано възпаление на ушите.Обикновено виене на свят се получава и при хормонален дисбаланс.Лекарят е най- добър диагностик. Жълтият кантарион и блатния тъжник са за успокоение, тонизиране.Шведската горчивка също е хубаво средство. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
aiia Добавено Септември 6, 2011 Доклад Share Добавено Септември 6, 2011 Дриада хубаво е да се четат по-внимателно предните постове.Vertigo все още не е бременна.Тя евентуално се надява да забременее.Пожелавам и го от все сърце.При установена бременност приемането на жълт кантарион е противопоказно. Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Дриада Добавено Септември 7, 2011 Доклад Share Добавено Септември 7, 2011 Поднасям извинения, благодаря за... каквото и да се случва на vertigo, да е изпълнено с хубави моменти! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
vertigo Добавено Септември 17, 2011 Доклад Share Добавено Септември 17, 2011 Благодаря за отговорите Да, все още не съм бременна, но ако Господ рече - ще стане! Aiia, мисля да последвам съвета ти и няма да добавя жълт кантарион, а ще направя оригиналната рецепта. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
aiia Добавено Септември 17, 2011 Доклад Share Добавено Септември 17, 2011 Ще стане vertigo -ще стане. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Хармония Добавено Ноември 28, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 28, 2011 Здравейте! От няколко дни имам главоболие, като болката започна да се мести от тила, нагоре и около слепоочията. Днес бях до личния лекар да ми премери кръвното налягане, тъй като апаратът вкъщи се развали. Той заяви, че имам основния признак за хипертония - кръвно 130/90. И ми предписа лекарства... Моля, ако някой знае рецепта на Учителя и не само да я сподели. Благодаря предварително Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
onway Добавено Февруари 29, 2012 Доклад Share Добавено Февруари 29, 2012 (edited) Здравей, намерих 2 билки които повлияват благоприятно, не съм сигурен дали има описание на конкретна рецепта, но можеш да ги видиш целина и голяма тлъстига BGBILKI.COM Редактирано Февруари 29, 2012 от onway Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
rumelina61 Добавено Април 11, 2014 Доклад Share Добавено Април 11, 2014 На аудиторията предлагам една изпитана рецепта против косопад. Рецепта против косопад и суха екзема Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts