Това е популярно мнение. Ради Добавено Юни 9, 2011 Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Юни 9, 2011 Драги приятели, С радост ви съобщаваме гомята новина, че диригентът на хор „Евера” Йордан Камджалов ще бъде новият генерален музикален директор на операта, филхармонията и музикалния фестивал в Хайделберг след спечелен вчера (8 юни 2011) конкурс между над 150 кандидати от цял свят. На 18, 24 и 26 юни ще дирижира „Мадам Бътерфлай” в Националната опера в София. Предстои му дебют с Немския симфоничен оркестър в залата на Берлинската филхармония. Един от тримата номинирани за диригент на годината на Германия. Обявен е от лондонската музикална критика за „диригентът с потенциал да се превърне в явлението на 21 век”. На добър час! Вижте също и Интервюто на Йордан Камджалов за в. "Братски живот" Светлата, Иво, wonderful и 4 others 7 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлата Добавено Юни 16, 2011 Доклад Share Добавено Юни 16, 2011 Един филм с участието на Йордан Камджалов, който може да изтеглите Любовта е извор http://www.youtube.com/watch?v=N4ZPeJ4TZ44 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eshavt Добавено Юни 16, 2011 Доклад Share Добавено Юни 16, 2011 Прекрасно светло същество ! Нещо, което може да повдигне духът ни, че имаме духовни личности. На слука Донка, Слънчева, wonderful и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Юни 17, 2011 Доклад Share Добавено Юни 17, 2011 Дано има повече талантливи и чисти хора, които да ни представят пред света! Успех желая на момчето! Донка и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Юни 17, 2011 Доклад Share Добавено Юни 17, 2011 http://www.operasofia.bg/ Браво, Дани! Всичките ти близки, приятели, родно Търговище и всички добри хора се радват! Гордея се, че те познавам! Гордея се, че съм българка! И че живея в Търговище! Твоите успехи по целият свят разказват за красотата и мелодията, която носи Словото на Беинса Дуно. За Любовта и вдъхновението, които печелят сърцата по целият свят! Йоанна, голямата ми дъщеря каза: Дани е велик! Аз го познавам. Значи и аз съм велика. Отговорих и: Да, можеш. С вяра, вдъхновение и много труд! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Илен Добавено Юни 17, 2011 Доклад Share Добавено Юни 17, 2011 Колкото голям професионалист, толкова и мъдър, колкото мъдър, толкова и красив. Наистина много светлина и красота строи от цялото същество на Йордан Камджалов. Истински се радвам на успехите му. Да му пожелаем : На добър час! Донка и wonderful 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синьозелена Добавено Юни 19, 2011 Доклад Share Добавено Юни 19, 2011 Чудесна новина и голяма радост! Съвсем наскоро научих от Портала за Йордан Камджалов и съм много благодарна за това, че в негово лице открих още една сияйна личност. Искрено се радвам на успехите му и му желая и занапред Любов, Радост, Мир, Вдъхновение и Благословия! Донка, Слънчева и wonderful 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts