Ники_ Добавено Юни 1, 2011 Доклад Share Добавено Юни 1, 2011 Матей 18 1 В същото време учениците дойдоха при Исуса и казаха: Кой е по-голям в небесното царство? 2 А Той повика едно детенце, постави го посред тях, и рече: 3 Истина ви казвам; ако се не обърнете като дечицата, никак няма да влезете в небесното царство. 4 И тъй, който смири себе си като това детенце, той е по-голям в небесното царство. 5 И който приеме едно такова детенце в Мое име, Мене приема. Лука 18:16 Но Исус ги повика и рече: Оставете дечицата да дойдат при Мене и не ги възпирайте; защото на такива е Божието царство. 1 Коринтяни 14:20 Братя, не бивайте деца по ум, но, бидейки дечица по злобата, бивайте пълнолетни по ум. Здравейте, съпорталци! Успявате ли да бъдете деца? Устоявате ли в това? http://vbox7.com/play:a067c725 Слънчева, Пламъче, Дъгата и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 1, 2011 Доклад Share Добавено Юни 1, 2011 Честит празник, дечковци! Нека винаги сме деца по сърце! Нека винаги пазим връзката с онази детска приказност и магия на живота, която дава смисъл на всичко! Нека сме енергични и жизнени като децата - дори на 120! Нека се радваме, смеем и играем като децата! Нека сме спонтанни и любознателни като децата! Нека светим като децата! Нека вярваме в доброто като децата - защото го има! Дъгата, Пламъче, Ники_ и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дъгата Добавено Юни 1, 2011 Доклад Share Добавено Юни 1, 2011 Пламъче, Орлин Баев, Ани и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Това е популярно мнение. Надеждна Добавено Юни 1, 2011 Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Юни 1, 2011 Пусни го волно да живее, да тича, да играе, да се смее – то има своя собствена пътека, макар на теб да ти изглежда трудна и нелека. Но то по нея трябва да върви. Обичаш ли го ти не му пречи! МАРСИА МАЛИНОВА - Стих за детето Попадна ми във ФБ и ми хареса. Честит празник на чистотата и невинността! Пламъче, Ани, Ники_ и 4 others 7 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Юни 1, 2011 Доклад Share Добавено Юни 1, 2011 http://vbox7.com/play:9741beea Eлф, Ани, Рассвет и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Юни 1, 2012 Доклад Share Добавено Юни 1, 2012 Честит Празник! Донка и Eлф 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts