helen Добавено Май 25, 2011 Доклад Share Добавено Май 25, 2011 (edited) Мнението ми малко влиза в графа "спам", но е във връзка с горното мнение на solej. Бих искала да му благодаря за така ценните мнения, които винаги са ме упътвали в правилната посока и са ми помагали да заземя моята твърде летяща същност. Преди всичко е важно човек да има основа, да е стъпил здраво на земята и тогава да се развива духовно. Мненията на solej са точно такива. Точно по темата, конкретни, понякога леко хапливи, но за мен това е ценното! Няма смисъл от това някой да те гали с перце и да ти казва колко си велик! Благодаря ти! Модераторска бележка: мненията 1 и 2 са отделени в нова тема от тук Редактирано Май 25, 2011 от Донка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
solej Добавено Май 25, 2011 Доклад Share Добавено Май 25, 2011 (edited) helen,благодаря за оценката ти.В мненията си съм бил малко рязък заради принципите на Учението/така, както ги разбирам/.Оказа се /по документи/ ,че съм бил прав и за Житния режим ,и за Паневритмията.Но най-много ме е било яд ,когато не са се зачитали младите и неопитните /в името на някакъв елит/. Но народът мъдро е казал ,че и без петли се съмва.Дали съм бил полезен тук ,може да се съди по темите .които съм започвал и по одобренията на мненията ми. Имам достатъчно духовни проекти ,които трябва да реализирам.Както се казва/или пише/ в такива случаи, може и да не ми стигне животът.А и професионално съм много зает.Нямам време да отговарям защо съм писал с големи букви или не съм спазил ''правилното мислене''..Всеки камък си тежи на мястото.А аз си имам дувар/каменна ограда/.Естествено ,няма да откажа ,ако някой ме помоли да коментирам някаква тема ,по която имам достатъчно знания /като Житен режим,лагеруване на Рила,духовни наряди.../ Пожелавам на всички млади и неопитни ,които са тръгнали по пътя на Учителя, да преживеят същите духовни трепети и вълнения ,породени от величието и истината на Учението му ,подобно на мен, Бориславил и Геро! И нека Учителят и Бог да бъдат съдници за делата ни! Хората са преходни ,а стореното от тях в повечето случаи остава там ,където е протекъл животът им.И нека всеки си даде искрено сметка какво точно е дал безпристрастно за Духа! Редактирано Май 25, 2011 от solej Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
i_ilieva Добавено Май 27, 2011 Доклад Share Добавено Май 27, 2011 Аз искам пък да благодаря на Alexander, за това, че не излъга, че телефона му е денонощно включен, че ми помогна да се справя в критична за мен и детето ми ситуация, и да повярвам, че съм избрала верния път и сега трябва само да го следвам. Благодаря! Розалина и Иванка Калбурджиева 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Ноември 26, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 26, 2011 Благодарна съм от сърце, че се запознах с прекрасни хора тук, в този форум...! pavli82, Орлин Баев и Криси 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts