overdreamer Добавено Май 20, 2011 Доклад Share Добавено Май 20, 2011 Има вероятност да съм объркал раздела, за което моля да ме извините... Имам нужда да поговоря с някого, защото положението напоследък не върви на добре... Дайте някакви предложения към кого мога да се обърна за съвет и изясняване на някои противоречия възникнали у мен, ако е нужна някаква по подробна информация питайте, защото нямам кой знае какъв опит в тази област но знам че нещо не е наред. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Цвета Хубенова Добавено Май 20, 2011 Доклад Share Добавено Май 20, 2011 Здравей. Опитай се да конкретизираш това нещо, което не е наред, за да разберем дали можем да ти помогнем. Кое точно? Как те кара това нещо за се чувстваш? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
overdreamer Добавено Май 20, 2011 Автор Доклад Share Добавено Май 20, 2011 Като цяло говорим за развитие на света с прилежащите му "случки" в няколко отделни плоскости взаймо-изключващи се, което пък от само-себеси води до един скучен и меко казано безмислен живот. Общо взето загуба на емоция най-просто казано... Някак си обаче май ще ми е малко по-комфортно ако, успея да намеря малко по директен контакт с човека който има желание да излуша малко чужди "глупости" Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Май 22, 2011 Доклад Share Добавено Май 22, 2011 Здравей, overdreamer и добре дошъл тук! От собствен опит мога да споделя, че този застой и скука са изчакване на съдбата да избереш следващата си сфера на действие в живота. Ако ти не го направиш, скоро животът сам ще се засипе със задачи ... които обаче няма да са по твой избор, а най-вероятно и няма да са по твой вкус ( меко казано). Така се е случвало при мен, надявам се при теб всичко да е все в положителен план! Бих ти препоръчала да си харесаш поле за изява и да действаш, като не занемаряваш и задълженията, които имаш към момента. Има много хора, на които може да се помага и много области, особено в Бг , където може да се прави нещо добро. Хармония 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts