Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Положението на върви на добре. Имам нужда да говоря с някой.


Recommended Posts

Има вероятност да съм объркал раздела, за което моля да ме извините...

Имам нужда да поговоря с някого, защото положението напоследък не върви на добре...

Дайте някакви предложения към кого мога да се обърна за съвет и изясняване на някои противоречия възникнали у мен, ако е нужна някаква по подробна информация питайте, защото нямам кой знае какъв опит в тази област но знам че нещо не е наред.

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей. Опитай се да конкретизираш това нещо, което не е наред, за да разберем дали можем да ти помогнем. Кое точно? Как те кара това нещо за се чувстваш?

Линк към коментар
Share on other sites

Като цяло говорим за развитие на света с прилежащите му "случки" в няколко отделни плоскости взаймо-изключващи се, което пък от само-себеси води до един скучен и меко казано безмислен живот.

Общо взето загуба на емоция най-просто казано...

Някак си обаче май ще ми е малко по-комфортно ако, успея да намеря малко по директен контакт с човека който има желание да излуша малко чужди "глупости" :hypocrite:

Линк към коментар
Share on other sites

Здравей, overdreamer

и добре дошъл тук!

От собствен опит мога да споделя, че този застой и скука са изчакване на съдбата да избереш следващата си сфера на действие в живота. Ако ти не го направиш, скоро животът сам ще се засипе със задачи ... които обаче няма да са по твой избор, а най-вероятно и няма да са по твой вкус ( меко казано). Така се е случвало при мен, надявам се при теб всичко да е все в положителен план!

Бих ти препоръчала да си харесаш поле за изява и да действаш, като не занемаряваш и задълженията, които имаш към момента.

Има много хора, на които може да се помага и много области, особено в Бг , където може да се прави нещо добро.

Линк към коментар
Share on other sites

×
×
  • Добави...