Babataj Добавено Април 7, 2006 Доклад Share Добавено Април 7, 2006 Моля за извинение, ако темата се повтаря! Търсих, но така и не намерих подобна тема. Интересувам се от интернет версия за Езика на Глухонемите, за самоучител.Някой ще може ли да ми помогне? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Април 7, 2006 Доклад Share Добавено Април 7, 2006 http://www.deafbg.com/page08/DeafMimika/bulgaria.JPG Като начало - само азбука! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Babataj Добавено Април 7, 2006 Автор Доклад Share Добавено Април 7, 2006 Благодаря ти Венцислав! Това го имам, имам и латинската азбука също.Но нали има знаци за,. . .как да го нарека, целя език.Основните понятия.Те не говорят с букви,нали:> Търсих из нета, най-много азбуки има. Къде да намеря целия. . . а едно време го даваха по телевизията :< Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Венцислав_ Добавено Април 10, 2006 Доклад Share Добавено Април 10, 2006 Само Дактилната азбука има в нета, а относно жесто-мимичната реч в България има редки курсове и то само към специални програми по интеграцията на хората с увреден слух. Дано намериш каквото ти е нужно! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Зара_ Добавено Април 11, 2006 Доклад Share Добавено Април 11, 2006 Курсове по жесто-мимика организира Съюзът на глухите в България. Централният им офис се намира в София, ако не се лъжа на ул."Денкооглу". Има само две ръководства по жесто-мимика, издадени в България,ато второто беше някъде към 1996-1998-ма година и вече не се продава.Може да се намери в библиотеките. Чуждо ръководство няма да послужи,защото всеки национален език си има специфика. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts