Прогрессор Добавено Юли 17, 2018 Доклад Share Добавено Юли 17, 2018 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Юли 22, 2018 Доклад Share Добавено Юли 22, 2018 Ако зависеше от мен разкопките там щяха да продължат докато се стигне до самото дъно...и на дупката, и на историята. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
User123 Добавено Юли 22, 2018 Доклад Share Добавено Юли 22, 2018 Точно в момента гледам едно видео с Елисавета Логинова публикувано в сайта новотопознание. Логически малко се разминават нещата: тя контактувала с висш разум (учителите) преди 28 години; този разум искал да се разкрие този прадревен първи човек; обаче после след 28 години (когато тя издава сега нова книга) се оказало, че този разум й казал, че целта била всъщност експеримент: хората да се доверят на този разум и да работят заедно. Прегледайте и вие видеото, но нещата сякаш започват да издишат. Тя се опитва да печели пари от това. Няма лошо. Друго също ми е много интересно (от чисто логическа гледна точка): ако тези учители наистина са искали да дадат някаква информация, защо информацията е подадена чрез стари знаци и различни древни писмености? Иначе наистина има нещо там. Но вероятно на този етап не е момента да бъде 'намерено'. А може и да не е точно там. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ines Raycheva Добавено Юли 27, 2018 Доклад Share Добавено Юли 27, 2018 Ето го интервюто за Царичина, което моят любимец Стойчо Керев провежда с Елисавета Логинова. Темата и за мен е интересна, на мнение съм, че няма дим без огън, наистина. Много въпросителни има, неслучайно. За момента си остава мистерия, към която можем да подходим с доверие или с недоверие... АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Прогрессор Добавено Юли 27, 2018 Доклад Share Добавено Юли 27, 2018 (edited) В 22.07.2018 г. at 17:24, Кон Сивобелев каза: Ако зависеше от мен разкопките там щяха да продължат докато се стигне до самото дъно...и на дупката, и на историята. Там, в коридора, който са копаели изникнал невидим щит, поле, по техните думи и само няколко човека са могли да продължат да влизат навътре през него. Най-вероятно има някаква опасност около него, след като и Ванга казва да пазят войничетата, че и тях майка ги е раждала. А къде са тетрадките на Е. Логинова - ИЗНЕСЕНИ СА ЗАД ГРАНИЦА!!! Редактирано Юли 27, 2018 от Прогрессор Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Юли 27, 2018 Доклад Share Добавено Юли 27, 2018 За мен този експеримент е успешен . А извода е : Човечеството излиза от животинската си фаза .Но все още се вижда страхът като мотивация в обществено политическия живот. Без да се коментира нищо по задълбочено , дали сме в състояние да направим нещо повече от направеното . Достатъчен е факта ,че България излиза от СИВ и още не се знае как ще се определи . А вътре в държавата , Нормално , когато се клати ,,земята" , да стискаш здраво перилата ,,забравяш че има небе " Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Юли 27, 2018 Доклад Share Добавено Юли 27, 2018 преди 6 часа, Прогрессор каза: Там, в коридора, който са копаели изникнал невидим щит, поле, по техните думи и само няколко човека са могли да продължат да влизат навътре през него. И какво са видели като са минали? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts