Слънчева Добавено Април 5, 2011 Доклад Share Добавено Април 5, 2011 (edited) Още една малка душа има нужда от помощ. Всички сме наясно, че е трудно и невъзможно за родителите да се справят сами, държавата я няма. Нека поне с малко помогнем и на Анибел. Зная, че тук има много хора, които ще го направят. Благодаря! СМС с текст DMS ANIBEL на номер 17 777, цена 1,20лв. с ДДС Здравейте казвам се Анибел, на 4 год. съм. Нуждая се от трансплантация на бъбрек. Водят ме на хемодиализно лечение 4-ри пъти в седмицата.Не мога да си играя с другите деца, да тичам, да пия вода. Ще се радвам ако ми помогнете - с малко, но от сърце. За генетичното изследване са ми необходими 11 000 лева, а за бъбречната трансплантациа 50 000 EURO. Дарителската ми сметка е BG19FINV91501304458500... информация тук Редактирано Април 5, 2011 от Слънчева wonderful, Пламъче, Надеждна и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Април 5, 2011 Доклад Share Добавено Април 5, 2011 Още една малка душа има нужда от помощ. Всички сме наясно, че е трудно и невъзможно за родителите да се справят сами, държавата я няма. Нека поне с малко помогнем и на Анибел. Зная, че тук има много хора, които ще го направят. Благодаря! СМС с текст DMS ANIBEL на номер 17 777, цена 1,20лв. с ДДС Здравейте казвам се Анибел, на 4 год. съм. Нуждая се от трансплантация на бъбрек. Водят ме на хемодиализно лечение 4-ри пъти в седмицата.Не мога да си играя с другите деца, да тичам, да пия вода. Ще се радвам ако ми помогнете - с малко, но от сърце. За генетичното изследване са ми необходими 11 000 лева, а за бъбречната трансплантациа 50 000 EURO. Дарителската ми сметка е BG19FINV91501304458500... информация тук Благодаря, Слънчева. Всички, с общи усилия можем да помогнем Анибел да гледа с други очи на този свят. 50 000 евро не са толкова много пари!!! Верно е, че има много боледуващи хора, но ако помогнем поне на един, то ние ще имаме смисъл да живеем. Хайде, хора, включвайте се. И пускайте смс-и. wonderful, Пламъче, Надеждна и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
aiia Добавено Април 5, 2011 Доклад Share Добавено Април 5, 2011 Много красиво дете.Включих се. Ани, Хармония, Пламъче и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
aiia Добавено Април 5, 2011 Доклад Share Добавено Април 5, 2011 PS-Знам че между съфорумците има хора със силна мисъл -силна вяра и чисто сърце.Нека тези които имат възможност да продкрепят Анибел и материално и духовно. Ани, Пламъче, Хармония и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Април 5, 2011 Доклад Share Добавено Април 5, 2011 Нека Бог да бъде с теб и до теб винаги и най-вече сега мило дете! Нека сърцата на повече хора се отворят! Дано миг по-скоро да бъдат събрани средствата и всичко да свърши с възможно най-добрият край! Надеждна, Пламъче, Хармония и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Април 11, 2011 Доклад Share Добавено Април 11, 2011 И аз се включих. Много ме боли когато някое дете страда... Дано помогнем на Анибел да бъде здрава и щастлива! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Април 11, 2011 Доклад Share Добавено Април 11, 2011 (edited) ... и аз. В България също правят сполучливи бъбречни операции. Нуждаем се обаче от промяна на закона, тъй като няма донори. Закона да стане Позитивен, в смисъл, че ако няма изричен предварителен отказ от донорство, това да означава - ДА! Редактирано Април 11, 2011 от Alexander Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts