Radi82 Добавено Април 2, 2011 Доклад Share Добавено Април 2, 2011 Вчера за пръв път бях при хомеопат и проведохме интервю. Малко съм обезпокоена от зададените въпроси. Нормална практика ли е да се пита за рожденната дата и трите имена? Това са лични данни, имат ли отношение към определяне на човека? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tintet Добавено Април 2, 2011 Доклад Share Добавено Април 2, 2011 (edited) Вчера за пръв път бях при хомеопат и проведохме интервю. Малко съм обезпокоена от зададените въпроси. Нормална практика ли е да се пита за рожденната дата и трите имена? Това са лични данни, имат ли отношение към определяне на човека? Излишно безпокойство!Дали терапевт лекар или заболекар ще ви запише иманата и кога сте родена,това едва ли до сега ви е правило впечатление.Ако не се доверите на хомеопата си ,няма да може да се отворите за хомеопатията като алтернатива.Нали все пак знаете вие с кого разговаряте и се доверявате ,така и човекът от когото търсите помощ би трябвало да знае към кого е адресирана помоща .За какво е това безпокойство?Не са ви взели ЕГН-то и № на личната картаза да имате съмнения в злоупотреба с лични данни. В едно първоначално хомеопатично интервю се питат всевъзможни неща(На коя страна спите?Когато имате главоболие как ви боли главата -разпъващо от вътре навън или от вън на вътре?Как сте се родили?.............)и куп всевъзможни въпроси които биха ви се сторили безмисленни ,но повярвайте имат отношение с точното определяне на индивидуалното хомеопатично л-во.А имената ви са просто едно запознанство с терапевта.Ако ви тормози това ,попитатйте го и вие на следващата ви среща кога е роден и трите му имена! Желая ви успешно лечение и разрешаване на проблема Редактирано Април 2, 2011 от tintet Radi82 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Април 3, 2011 Доклад Share Добавено Април 3, 2011 Според мен нищо нередно няма. И маговете и ясновидците искат имената и датата на раждане... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Април 3, 2011 Доклад Share Добавено Април 3, 2011 Вчера за пръв път бях при хомеопат и проведохме интервю. Малко съм обезпокоена от зададените въпроси. Нормална практика ли е да се пита за рожденната дата и трите имена? Това са лични данни, имат ли отношение към определяне на човека? Не съм хомеопат, но предполагам, че рождената дата е от значение. А колкото до трите имена, по-вероятно е хомеопатът да се нуждае от тях от чисто техническа гледна точка. Все пак той трябва да си води някакъв регистър за това кой го е посещавал, часове, симптоми,предписано лечение и т.н., а за това са нужни имена. Иначе би се получила пълна каша ако въпросният хомеопат има повече пациенти. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Хармония Добавено Април 3, 2011 Доклад Share Добавено Април 3, 2011 Radi82 и според мен няма нищо обезпокоително. Голяма част от хомеопатите имат богата обща култура, част от тях имат и нумерологични-астрологични познания, които вероятно използват в помощ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 4, 2011 Доклад Share Добавено Април 4, 2011 Те и лекарите питат също за три имена и рождена дата. Нищо чудно да е част от самите хомеопатични административни процедури Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Април 4, 2011 Доклад Share Добавено Април 4, 2011 (edited) Вчера за пръв път бях при хомеопат и проведохме интервю. Малко съм обезпокоена от зададените въпроси. Нормална практика ли е да се пита за рожденната дата и трите имена? Това са лични данни, имат ли отношение към определяне на човека? Нали не Ви е питал за ЕГН-то? или точният Ви адрес, вход, етаж, апартамент? ...или да ви е ксерокопирал личната карта? Три имена и рожденна дата, но нали като му се обадите по телефона за справка и той влезне в хомеопатичната си програма, трябва да може да ви намери по някакъв признак... как предлагате да стане това? И не само имена и рожденната дата, всичко което се записва е строго конфиденциално, вкл. и заболяванията ви! Редактирано Април 4, 2011 от Alexander Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Април 4, 2011 Доклад Share Добавено Април 4, 2011 Много хомеопати ползват в допълнение и астрология. В хода на интервюто пускат хороскоп,който им дава помощни насоки. Хомеопатичните лекарства имат и показания за влияния на определени планети. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
magito023 Добавено Април 30, 2011 Доклад Share Добавено Април 30, 2011 Много полезна хомеопатична тема, смятам, че е добра идея хомеопатията да се популяризира все повече! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts