Светлата Добавено Април 4, 2011 Доклад Share Добавено Април 4, 2011 Сега като ми я рекламирате толкова много и аз пробвах салата от сурова коприва. Честно казано първия опит не ме впечатли много - направих си салата от коприва с чесъл, зехтин и лимонов сок, ама малко ми беше силен вкуса. Е, изядох си я щото е полезна... Днес обаче експериментирах и към предната комбинация включих краставица и сварен картоф. Малеееее колко вкусно станаааааа направо я патентовам Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 4, 2011 Доклад Share Добавено Април 4, 2011 Така е то с жена на глава не се излиза . Преди малко си прафих каша от коприва по една рецепта в интернет исках да видя какво ще се получи като прибавя и джоджен така както е написано. На мен не ми хареса, но пък майка ми го одобри та който иска нека опита. Иначе у дома без коприва никога не сме оставали, майка ми си бере и си я суши и така си я имаме като подправка през цялата година и я добавя към разни супи и ястия така че на мен тя никога не ми е липсвала . Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлина и Хармония Добавено Април 4, 2011 Автор Доклад Share Добавено Април 4, 2011 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 4, 2011 Доклад Share Добавено Април 4, 2011 Е, ти изреди всичките емотиконки ))) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлина и Хармония Добавено Април 4, 2011 Автор Доклад Share Добавено Април 4, 2011 Смехът носи здраве! Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
wonderful Добавено Април 10, 2011 Доклад Share Добавено Април 10, 2011 (edited) Вчера правих баница с коприва. Мнооого ми хареса. Децата отначало малко се мръщеха , но нали няма баница без коприва, хапнаха си и те. Това е най-вкусната баница, която съм правила до сега. Много се радвам! Редактирано Април 10, 2011 от wonderful Галатея и Светлина и Хармония 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kulinarni2recepti Добавено Април 22, 2011 Доклад Share Добавено Април 22, 2011 Наистина си нямам на идея за какво помага копривата, но супата от коприва на баба ми е божествена. Светлина и Хармония 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts