Пламъче Добавено Март 25, 2011 Доклад Share Добавено Март 25, 2011 (edited) Така взет,цитата от поста ми изопачава казаното от мен. В поста си под компания разбирам не хората с които е в момента Краси,а тези сред които е била когато е имала връзка с този,когото нарича сатанист. Florestan,моляте да ме извиниш ако греша,но написаното от теб ми звучи като подстрекателство към конфронтация на Краси с хората с които живее в момента. Едва ли най-важния проблем при нея е начинът и на хранене. Редактирано Март 25, 2011 от Пламъче Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Florestan Добавено Март 25, 2011 Доклад Share Добавено Март 25, 2011 (edited) Така взет,цитата от поста ми изопачава казаното от мен. В поста си под компания разбирам не хората с които е в момента Краси,а тези сред които е била когато е имала връзка с този,когото нарича сатанист. Florestan,моляте да ме извиниш ако греша,но написаното от теб ми звучи като подстрекателство към конфронтация на Краси с хората с които живее в момента. Едва ли най-важния проблем при нея е начинът и на хранене. Извинявам се, ако не се разбира. Аз нямах предвид също, че тази компания са хората, с които Краси живее сега, но въпреки това исках да попитам дали се чувства добре и с тези хора. Във всеки случай, съвсем не е уместно да се стига до каквато и да е конфронтация с хората около нея, защото това не би трябвало да реши проблема. Единствено ми хрумна, че ако освен хората, с които е била по-рано, и тези, с които живее сега не я разбират добре, така може да има още една причина за стрес. Това не означава, че задължително трябва да се раздели с тях, напротив, ако въобще има някакви трудности и със средата в момента, е по-добре да се говори с тези хора, например, защото така те могат да я разберат по-добре. Не твърдя, че си казала, че Краси има проблем с хората, с които живее в момента, а също така не съм сигурен за това, но исках да проверя просто какво е положението и в сегашната среда на Краси. Но ако смятате, че нещо друго е по-важно, може и така да е, аз нямам претенции, че разбирам как се решават такива проблеми. Редактирано Март 25, 2011 от Florestan Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kabala Добавено Март 25, 2011 Доклад Share Добавено Март 25, 2011 Аз заставам твърдо зад думите на Станимир. Хвърля се някаква бомба тук и се започва една помощ, без да е поискана-))) Така и не разбрахме какво да разпространяваме, от кого да се пазим...Повтаря се едно и също. Не, че искам да омаловажавам това,което преживяваш физически или не,обаче същите приказки си ги написал и в други форуми,Краси. Никой там,обаче, не ти е обърнал внимание. Единствено тук .И при всичките опити,които се правят да ти се помогне, ти си знаеш своето сатаната,та сатаната...Не отговори на някои въпроси,като този,как разбра, че всички органи са ти извън строя икакво значи това? Извън строя разбирам отказ на бъбреците да функционират,отказ на черния дроб,да не говорим за сърцето Пламъче и Диана Илиева 2 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлина и Хармония Добавено Март 26, 2011 Доклад Share Добавено Март 26, 2011 Хаде стига! Насила хубост не става! Оставете я да си прави каквото избере. Не си губете повече времето. Всичко вече е казано. Има и такива хора на света..... Пламъче, Диана Илиева и Латина 3 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Март 26, 2011 Доклад Share Добавено Март 26, 2011 Има хора всякакви - дори такива,които си измислят проблем,само и само за да получат внимание. П.П. Казвайки горното,нямам предвид случая на Краси. veselinvalchev1981 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлина и Хармония Добавено Март 26, 2011 Доклад Share Добавено Март 26, 2011 И този случай е подобен veselinvalchev1981 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Това е популярно мнение. Латина Добавено Март 26, 2011 Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Март 26, 2011 На жадния /за утеха/, като му дадеш вода, се нахвърля да я пие, и е благодарен. А тук никой не посяга към водата. Хора, напълнихме няколко коша с храна /за размисъл/, стига и артисва. Никой не посяга и към храната. Явно тук се яде и пие нещо друго... Все пак, масата е сервирана. Водата и храната няма да се развалят. Тук влязох за последен път. Има по-добри начини да живея живота, даден ми от Бог. Отивам на паневритмия. Пламъче, Розалина, Диана Илиева и 4 others 7 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts