adina Добавено Октомври 8, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 8, 2011 (edited) Вчера се заформи при мен една ситуация, която не се знаеше как ще се разреши днес и попитах, дали един човек ще е на работа в понеделник - Светът, Рицар меча, Глупакът. Аз имам вече разрешен казус, как мислите Вие, какво стана и дали въпросният човек ще е на работа в понеделник? С Рицар меча на средна позиция явно има конфликт. Отлагана е дълго време тази ситуация, затова точката на кипене е довела до размяната на не толкова приятни реплики. Мисля, че този човек , въпреки това ще се върне на работа и ще сложи някакво ново начало във взаимоотношенията, приемайки нещата, такива каквито са в реалността. Заради Глупака никой няма да се чувства добре, след създалата се ситуация, но все пак е буря в чаша вода - Редактирано Октомври 8, 2011 от adina Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
adina Добавено Октомври 8, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 8, 2011 Сега и от мен една комбинация, касаеща намиране на работа до края на октомври. Кралица пентакли. Светът. 4 мечове. Като цяло - отлагане, не мисля, че в рамките на месеца ще има развитие. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Октомври 8, 2011 Автор Доклад Share Добавено Октомври 8, 2011 Няма конфликт между работодател и служител, има направени сметки без кръчмар и то от страна на служителя. Права си, че е отлагано дълго това разрешение на казуса. Човекът няма да е в понеделник на работа. Той ще е по-нататък във времето, което все още не е ясно /Глупакът/. А човекът ще приеме решението независимо дали му харесва или не. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
adina Добавено Октомври 8, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 8, 2011 Човекът няма да е в понеделник на работа. Той ще е по-нататък във времето, което все още не е ясно /Глупакът/. А човекът ще приеме решението независимо дали му харесва или не. Добре се е подредил......Наистина Глупакът най-точно пресъздава ситуацията тук Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Lifetime Добавено Април 3, 2012 Доклад Share Добавено Април 3, 2012 Питах и аз за съвет, относно работа, тъй като положението не е никак розово. Първият ми въпрос към картите беше как да постъпя в сегашната ситуация - 2 чаши, Крал пентакли, Колесница. От моята гледна точка, съветът на Таро е да се действа решително, може би да се потърси помощ/съвет по 2 чаши, или да се обърне внимание на даден такъв, да последвам нечие влияние и да действам според него. Другите карти са на въпроси дали да кандидатствам за една работа и ще ме вземат ли там - 2 жезли, 7 жезли, Папата и Крал пентакли, 5 пентакли, 3 пентакли. Откъдето личи, че аз така или иначе вече съм решила, а от тук перспективите не ми изглеждат лоши. Много ще се радвам на мнение и съвет! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Април 4, 2012 Доклад Share Добавено Април 4, 2012 Първият ми въпрос към картите беше как да постъпя в сегашната ситуация - 2 чаши, Крал пентакли, Колесница. Мисля различно от теб. По първата комбинация: всичко зависи от друг човек и от неговата благосклонност, но по картите помирението е задължително, както и действия, които не наранявато никого, нито са агресивни, тъкмо напротив - Крал пентакли говори, че трябва да се прояви умереност, но и приемане - по 2 чаши. Колесницата, според мен, обещава скорошна развръзка на ситуацията. радвай се, че няма мечове, само тогава положението би било отчайващо. Другите карти са на въпроси дали да кандидатствам за една работа и ще ме вземат ли там - 2 жезли, 7 жезли, Папата и Крал пентакли, 5 пентакли, 3 пентакли. Откъдето личи, че аз така или иначе вече съм решила, а от тук перспективите не ми изглеждат лоши. Това са карти, които ще изгорят във времето, дори и да има нотка на перспектива в тях, но тя е по-скоро пожелателна, не и устойчива. Жезли с Папа няма как да стане номера. После, пак имаш Крал пентакли, дръж се на тоя етап за него, колкото и да не ти е много приятно - но Кралят от първата комбинация. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Април 17, 2012 Автор Доклад Share Добавено Април 17, 2012 Поисках съвет от Таро как да постъпя с определена работа, която за мен е допълнителен доход. Картите са Ас пентакли, 3 пентакли, Крал меча. Мисля, че трябва да действам смело и без много да се замислям. С тази работа може да има разрешаване на ситуация или проблем, който имам. 3 пентакли ме кара да си мисля, че може и да не е само допълнителен доход работата. Как мислите Вие? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Април 17, 2012 Доклад Share Добавено Април 17, 2012 Поисках съвет от Таро как да постъпя с определена работа, която за мен е допълнителен доход. Картите са Ас пентакли, 3 пентакли, Крал меча. Мисля, че трябва да действам смело и без много да се замислям. С тази работа може да има разрешаване на ситуация или проблем, който имам. 3 пентакли ме кара да си мисля, че може и да не е само допълнителен доход работата. Как мислите Вие? Ехаа, няма какво да ти казваме ние, те картите ти го говорят сами :-) Само един коментар ще направя относно Ас пентакли и 3 пентакли, Кралят е пределно ясен тук. Много съм радостна, че мостът, по който Асът ще се осъществи е именно 3 пентакли, не някоя друга въздухарска карта. Знаем, че Ас пентакли на първа позиция е по-скоро инвенция за промяна, пожелание и копнеж за такава, но в този случай си е точно на мястото. Имаш шанс да направиш каквото искаш да направиш и от теб зависи дали ще се възползваш и ще пресечеш мочурливите пътища досега, то и затова се явява Кралят на мечовете трети. Аз бих публикувала тази комбинация от карти и в темата за Ас пентакли, щото е изключение от общата стигма за това "благословено", но и "проклето" Асо. И то, пак повтарям, само и само заради 3 пентакли - една от най-успешните карти в Таро! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Април 17, 2012 Автор Доклад Share Добавено Април 17, 2012 Хубаво е когато картите помагат да се вземе правилното решение. Гледах си в петък, а решението го взех на 90 процента вчера и на 100 процента днес. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
butterfly666999 Добавено Април 17, 2012 Доклад Share Добавено Април 17, 2012 Здравейте, как бихте разтълкували следната комбинация от карти: 3 мечове, 5 мечове и 3 жезли. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Април 17, 2012 Доклад Share Добавено Април 17, 2012 Здравейте, как бихте разтълкували следната комбинация от карти: 3 мечове, 5 мечове и 3 жезли. Здравей и добре дошла. В този форум има следния принцип: първо ти сама тълкуваш картите си и ги анализираш, второ задаваш и въпрос, след като е в конкретна тема. Успех :-) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
butterfly666999 Добавено Април 17, 2012 Доклад Share Добавено Април 17, 2012 Добре, ще се опитам, въпреки че ми е все още трудно. Въпросът, който зададох е свързан с възможност за професионална реализация в определена сфера. Първата карта изразява мъка, скръб, може би тъга при възможен провал на питащия.Втората карта показва спорове, конфликти с хора от обкръжението. Третата карта загатва за възможност, която ще се разкрие пред питащия. Надявавам се да предложите по - добро тълкувание, за което предварително ви благодаря! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Април 18, 2012 Автор Доклад Share Добавено Април 18, 2012 Здравейте, как бихте разтълкували следната комбинация от карти: 3 мечове, 5 мечове и 3 жезли. Здравей. Имаш болезнен избор или много болезнено стечение на обстоятелствата покрай теб. Всичко това ти носи огромна болка. Има и нещо, което не ти е по сърце. Може да не си искала самата ти да се реализираш в някаква сфера, може да ти е наложено, защото мисля, че твоето сърце е или на друго място, или в друга сфера. Спор или обида са те насочили да търсиш релизация в тази сфера за която питаш. Но ти търсиш пътища, начини за реализация. Може би ти липсва комуникация с полезен за теб човек в професионално отношение. По 5 меча съдя, че нещо е вредно за теб, но не знам дали е обкръжението или работата. Възможно е и да имаш неприятности в работата, ако работиш. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sng Добавено Юли 29, 2012 Доклад Share Добавено Юли 29, 2012 Здравейте! От известно време "ситуации" на работното ми място не ми дават покой, а проблемната и неприятна част идва по-скоро от личните отношения между колеги (в частност между мен и колежка на ръководна длъжност, но не единствено), не толкова от самата дейност и състояние на фирмата, макар че и то не е добро. Дълго време нямах нагласа и подтик да се допитам до картите ми, струваше ми се, че няма и да разбера какво ми казват, тъй като съм прекалено афектирана и ще съдя твърде субективно. Преди няколко дена положението (на работа) почти излезе от контрол, караници, обвинения и, разбира се, отново ред нерешени мениджърски и организационни проблеми. Вчера си наредих 3 подредби от по 3 карти (три сходни, но все пак различни въпроса), а днес Келтски кръст. Бих искала да Ви помоля за помощ, тъй като не мисля че ще се справя добре с тълкуването на подредбите. Иска ми се да взема под внимание картите от четирите подредби и от тях да си направя изводи за ситуацията, още повече картите са доста близки и често се повтаряха (в различните наредби). Ето картите: 1. Как ще се развие конкретната ситуация на работното ми място в рамките на следващата седмица? 4 меча - Крал Мечове - 8 копия 2. Как ще се развие конкретната ситуация на работното ми място в рамките на следващия месец? 9 жезли - 7 жезли - Асо Мечове 3. Как ще се чувства аз самата там? 2 мечове - 9 чаши - Кралица на Жезлите Келтски кръст: Какво ме очаква на работното място в рамките на 2 месеца? 1. Паж мечове 2. Асо мечове 3. 5 жезли 4. Колелото на съдбата 5. Справедливост 6. 3 мечове 7. Рицар пентакли 8. Висша жрица 9. Страшният съд 10. Вселената Това, което аз виждам е как напрегнатото положение там ще се задържи, не е изключена проява на лицемерие, плетат се интриги, но не чак толкова неочаквани на този етап. Личи и, че ситуацията не е плод на скорошни събития, а се е създавала от доста време, не са били взети навременни мерки и сега е време за "рязане на глави". Доста ясно изразени позиции на хора, които гледат в различни посоки, даже по-скоро един срещу друг вече. Гняв. Сили от безсилие. Общо взето поредици от спорове, като спорещите страни вече спорят заради спора, а не помнят причините довели до тук. Лично за мен - няма да ми е лесно, защото вярвам в правотата си, но въпреки това се чувствам прекалено зависима и слаба. Искам някаква сигурност за себе си, която трябва да загубя, за да се промени една доста загнила ситуация. Нещо обаче ми говори, че се се движа в правилна посока. Или поне, че се движа, което е правилно решение за мен на този етап. Многото Големи Аркани в кръста ми говорят, че още нищо не е решено, може би защото аз самата още не съм доизяснила редица лични и личностни въпроси, а сега ще имам възможност. Страшният съд пък някак иска да ми отвори очите за самата мен- в каква страхливка съм се превърнала... И все пак.. поне аз виждам положителен развой, може би даже изразяващ се в нещо, за което към днешна дата нямам ни най-малка представа. Не знам дали правилно тълкувам до тук, не знам дали изобщо е добра идея да гледам четирите наредби като нещо цяло, наистина ще се радвам на помощта ви. Благодаря предварително! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ана_1 Добавено Август 2, 2012 Доклад Share Добавено Август 2, 2012 Ще започна ли работа в ... през м.август? Императрицата - Кралица жезли - Крал пентакли Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sha Angreal Добавено Август 2, 2012 Доклад Share Добавено Август 2, 2012 Прилича ми на Да, само дето виждам по-скоро частна работа, а не да работиш за друг Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Август 2, 2012 Доклад Share Добавено Август 2, 2012 Аз не мисля, че ще започнеш там работа! Единствената карта, която може би има връзка с работата е Краля, но той е просто крал и не е Рицар Пентакли или 3 пентакли, примерно. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
5Я:) Добавено Август 6, 2012 Доклад Share Добавено Август 6, 2012 Здравейте отново ,от много време насам! Имам един въпрос за работа ,т.е работно място ,което искам и ми е необходимо сега. Направих келтски кръст ,защото казуса е сложен и многостранен и ми трябваше повече информация. 1-Ас жезли 2-2 жезли 3-9 чаши 4-5 пентакли 5-8 меча 6-Глупакът+3 меча,Луната 7-Императорът 8-8 чаши 9-3 пентакли + крал меча, смъртта - уточнявам ,че 3 пентакли я "видях" по-късно и тогава реших ,че тя ми е конкретна и важна карта и размесих картите отново и тогава излязоха Краля и смъртта 10-7 чаши + 8 жезли , Крализа меча Честно казано като го видях с тези увиснали 7 чаши на 10та ми се доплака...казах си "Абе жено....ти къде си тръгнала" ,но после разгледах връзката между 3-6-7-9 та позиция (въпреки 7те чаши) и реших ,че не е толкова ясно всъщност ,затова го споделям. Ето моя анализ: От 1-2 Малките жезли-скорошна ситуация ме подтиква да мисля по този въпрос и да търся възможност ,макар и проблема да е стар и ситуацията принудителна от много време- 4-5 позиции 8 меча и 5 пентакли. 9 чаши на 3та и Глупакът на 6та показват огромното вфъхновение и мечта за тази работа и дотук нищо.Императорът обаче и 3 пентакли като завършеност на тази връзка 3-6-7-9та позиция ми вдъхват малко надежда.Стоя на място и според правилата да го кажем ,твърде много емоции съм вложила и от 8те чаши и от допълнителните на Глупака- 3 меча и Луната, които обясняват събитие скоро случило и доста дразнещо и обидно ,което обаче ме накара да мисля активно в посока на спасение ,а не на предаване.Мисля иче точно това показват Смъртта и Краля мечове с 3те пентакли.Като че ли най-полезното в момента ми е ЖЕЛАНИЕТО и волята за решаване на този проблем "сега или никога, момента е дошъл" Надявам се 7 чаши 8 жезли и кралица меча да значи- мечтите ми са големи и нетърпението също и кралицата ще трябва да размаха скалпела ,за да получи желаното ,Но обещание тук аз не виждам ,нито сигурност за нищо ,освен за това ,че съм наясно какво искам-от Императорът. Какво мислите вие? Не тълкувам добре келтски кръстове, затова ще се радвам на страничен от моя поглед.Хубава вечер на всички ни! ) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Август 22, 2012 Доклад Share Добавено Август 22, 2012 (edited) Един приятел ме помоли да му хвърля карти за конкурентна фирма. Въпросът е как върви работата им? Изтеглих Асо Пентакли обърнато, 3 жезли и Кулата. Следващият въпрос е как единият от шефовете приема отговорността да бъде шеф? Маг, 10 пентакли и Страшен съд. Лично аз много се смях Последният въпрос е как ще се развият отношенията между двамата шефове? Крал Пентакли, Жрец и 4 меча. Първата и последната комбинация имат връзка и дават информация за въпрос, които не е бил задаван. Кулата и 4 меча по пътя на логиката! За мен нещата са ясни.Ще ми е интересно да прочета какво е вашето мнение. Редактирано Август 22, 2012 от Деяна Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sha Angreal Добавено Август 27, 2012 Доклад Share Добавено Август 27, 2012 как ще се развият отношенията между двамата шефове? Крал Пентакли, Жрец и 4 меча. Тук има ли изобщо развитие? По Жрец ще се установят и няма да мръднат по 4М. И то са установени бизнес отношения, не виждам да има раздяла или крамоли. Тези дни преглеждам някои от нещата, които правим в нашата фирма и си мислех дали да оставя едни неща, както сме ги мислили досега: 4 Пентакли, 7 Жезли и Рицар Пентакли или да ги променим: 3 Пентакли, 2 Жрицата и 4 жезли Тълкуването ми е, че никак не ми се иска да променям статуквото и макар и бавно този път ще е плодотворен за нас. Но от друга страна знам (по Висшата Жрица), че промяната ще донесе плодове и то сравнително бързо. Лошото е, че всъщност виждам положителното и в двете комбинации... Yoda 1 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mmpetr Добавено Октомври 2, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2012 Въпросът е дали един човек ще получи работа: Смърт, Страшен съд, Императрица. Според мен ще я получи, но това необратимо ще промени живота му, връзките с близките му, а вероятно и мирогледа му. Моля, помогнете! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Димитрина_ Добавено Октомври 4, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 4, 2012 (edited) Здравей, ще изкажа мнение и се надявам да споделиш в по-късен етап дали човекът е получил работата или не. Мнението ми го приеми като това на начинаеща По тези карти ми изглежда, че човекът, за който става въпрос, няма да получи желаното място - още повече, че той като че ли се е предал предварително, в пасивна позиция е. Може би дори не е кандидатствал по собствена воля, а чака работата да дойде отнякъде, и нещо или някой го подтикват да прави опити. Освен това си мисля, че е безработен от дълго време, човек на средна възраст ли е? Или може би просто желанието за работа липсва... Редактирано Октомври 4, 2012 от Димитрина_ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sha Angreal Добавено Октомври 5, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 5, 2012 Въпросът е дали един човек ще получи работа: Смърт, Страшен съд, Императрица. На мен ми се струва, че този човек е преживял някакъв обрат и все още се възстановява. Не мисля, че картите отговарят за работата. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mmpetr Добавено Октомври 5, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 5, 2012 Здравей, ще изкажа мнение и се надявам да споделиш в по-късен етап дали човекът е получил работата или не. Мнението ми го приеми като това на начинаеща По тези карти ми изглежда, че човекът, за който става въпрос, няма да получи желаното място - още повече, че той като че ли се е предал предварително, в пасивна позиция е. Може би дори не е кандидатствал по собствена воля, а чака работата да дойде отнякъде, и нещо или някой го подтикват да прави опити. Освен това си мисля, че е безработен от дълго време, човек на средна възраст ли е? Или може би просто желанието за работа липсва... Много не му се полагат усилия, права си - иска работата, но ако може сама да дойде при него. За възрастта - не е на средна възраст, скоро се е дипломирал. Все още не се знае дали ще го назначат. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mmpetr Добавено Октомври 5, 2012 Доклад Share Добавено Октомври 5, 2012 Въпросът е дали един човек ще получи работа: Смърт, Страшен съд, Императрица. На мен ми се струва, че този човек е преживял някакъв обрат и все още се възстановява. Не мисля, че картите отговарят за работата. Не ми е близък, не зная какво се случва в личния му живот, поне не е споделял с мен за нещо особено, което да го е разтърсило... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts