Лиула Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 Попитах как са изчезнали картите? Обесеният, 6 жезли, Рицар мечове И втори въпрос - Къде са картите? 6 чаши, 3 чаши, Силата Доста работа имате по тези карти. Ключът е комбинацията 6 жезли с Рицар меча, която е буквална. Обесеният описва ситуацията (в какво състояние е бил човекът, който е "загубил" нещото), а 6 жезли с Рицар меча - самото действие). А то е буквално. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_Маги_ Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 Нямам идея как да свържа 6 жезли с Рицар меча. Съвсем буквално ми се струва като скандал от нищото, внезапен, изненадващ изблик на нерви, в резултат на което картите да са унищожени или изхвърлени ?? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 Нямам идея как да свържа 6 жезли с Рицар меча. Съвсем буквално ми се струва като скандал от нищото, внезапен, изненадващ изблик на нерви, в резултат на което картите да са унищожени или изхвърлени ?? Поразрови, Femme. Често истината е проста и е под носа ни. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 Тая ситуация ми напомни на случка, в която моя дядо, горкия, как забравя, беше взел моите ключове, прибрал си ги в джоба и забравил. Убих се да търся. Помислих, че съм ги изгубила. Някак си и тук сякаш е същото. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
_Маги_ Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 (edited) Откраднати. Дали? Редактирано Юли 9, 2013 от Femme Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 Откраднати. Дали? Откраднати са. 6 жезли, Рицар меча. Останалото е просто ситуация, да се изкажа по-леко. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 (edited) Щом Ивета казва, но аз по принцип не усетих нищо такова. Дори не ми хрумна на ум. Кой пък идиот ще краде карти? Редактирано Юли 9, 2013 от Деяна Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 (edited) Когато нещо не ти принадлежи, а го взимаш, какво е? П.С. тук не уточнявам състоянието на човека, чиято колода е отнета. Редактирано Юли 9, 2013 от Лиула Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 Не споря по принцип. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лиула Добавено Юли 9, 2013 Доклад Share Добавено Юли 9, 2013 (edited) Щом Ивета казва, но аз по принцип не усетих нищо такова. Дори не ми хрумна на ум. Кой пък идиот ще краде карти? "Дете", което си мисли, че нещо е негово също, не само на друг. Но затова е виновен друг, ако изобщо може да има дума като виновност в случая. Просто хората са такива, "децата" са такива. Редактирано Юли 9, 2013 от Лиула Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts