Надеждна Добавено Август 29, 2011 Доклад Share Добавено Август 29, 2011 А моето предложение е за 2-и вечерта? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Август 29, 2011 Доклад Share Добавено Август 29, 2011 Има, разбира се! Аз ще мога евентуално на 6-ти! Ще следя темата и при възможност ще се включа с удоволствие! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Август 29, 2011 Доклад Share Добавено Август 29, 2011 (edited) петък вечер ,на 2-ри ми е по удобно ,в събота съм свободен едва след 17.30 ч.,да видим другите какво ще кажат . А 6-ти е почивен ден ,Съдинението на България ,хубава дата за среща Редактирано Август 29, 2011 от veselinvalchev1981 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
smehy Добавено Август 29, 2011 Доклад Share Добавено Август 29, 2011 При възможност и аз бих присъствала, желание не ми липсва! На мен ми е удобно през почивен ден, защото пътувам. А 3-ти, събота е работен ден (поне за държавните служители)- отработва се 5-ти..., но както решите, а аз ако мога ще присъствам Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Август 29, 2011 Доклад Share Добавено Август 29, 2011 Измислих и друго ,може да са 2 срещи ,едната примерно на една удобна дата и другата в почивен ден ,но пък така няма да е същото и става малко разпокъсано ,и се чудя и дали докато решим да вземат да минат тия дати ,времето ще покаже Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Август 30, 2011 Доклад Share Добавено Август 30, 2011 Измислих и друго ,може да са 2 срещи ,едната примерно на една удобна дата и другата в почивен ден ,но пък така няма да е същото и става малко разпокъсано ,и се чудя и дали докато решим да вземат да минат тия дати ,времето ще покаже Може би е добре да направим срещата следващата седмица ,а не тази,за да избегнем струпването на почивни дни,защото хората обикновено пътуват по такива дни... veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Август 30, 2011 Доклад Share Добавено Август 30, 2011 Минаването ми през София на 2-и се отлага, така че не се съобразявайте с предложението ми, приятели. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Август 30, 2011 Доклад Share Добавено Август 30, 2011 Измислих и друго ,може да са 2 срещи ,едната примерно на една удобна дата и другата в почивен ден ,но пък така няма да е същото и става малко разпокъсано ,и се чудя и дали докато решим да вземат да минат тия дати ,времето ще покаже Може би е добре да направим срещата следващата седмица ,а не тази,за да избегнем струпването на почивни дни,защото хората обикновено пътуват по такива дни... Да така е май най добре ,за следващата седмица . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Август 31, 2011 Доклад Share Добавено Август 31, 2011 Следващата събота и неделя? /10-11.09.11/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Август 31, 2011 Доклад Share Добавено Август 31, 2011 9, 10, 11 не съм в София Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Септември 1, 2011 Доклад Share Добавено Септември 1, 2011 все някаква дата ,ще е добре да изберем ,ако всеки на който му се идва каже кога му е удобно в близките десет дни ,така ще може да изберем една дата ,в кощто ще присъстват най много хора .При мен от понеделник до събота денят ми е зает ,а през почивните дни 5-ти и 6-ти както и в неделите съм изцяло свободен .Или да пуснем нещо като анкета ли ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Септември 1, 2011 Доклад Share Добавено Септември 1, 2011 Някой знае ли как точно ще се почива и работи с оглед на 6-ти,че не съм в час,нали съм безработна... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
val68z Добавено Септември 1, 2011 Доклад Share Добавено Септември 1, 2011 Някой знае ли как точно ще се почива и работи с оглед на 6-ти,че не съм в час,нали съм безработна... официално се почива на 4,5,6 -09. 3,17 -09 се работят . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Септември 1, 2011 Доклад Share Добавено Септември 1, 2011 Защо не изберем един "събирател", на който всички желаещи да изпратят лично съобщение с датите, на които са свободни. И след това той да каже най-подходящата дата. Тази, на която най-много хора могат да дойдат. Иначе може да има уговорки до следващия месец. Друг вариант е да го направим в делничен ден, след работно време. Към 7:30 примерно. Мария-София и veselinvalchev1981 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Септември 1, 2011 Доклад Share Добавено Септември 1, 2011 (edited) Защо не изберем един "събирател", на който всички желаещи да изпратят лично съобщение с датите, на които са свободни. И след това той да каже най-подходящата дата. Тази, на която най-много хора могат да дойдат. Иначе може да има уговорки до следващия месец. Друг вариант е да го направим в делничен ден, след работно време. Към 7:30 примерно. Добра е идеята ,и след като аз помолих за среща ,мога аз да съм "събирателят" ,и всеки ден по няколко пъти влизам във форумът така че няма да има голямо забавяне ,като крайна дата да сложим 3-ти събота ,и вечерта ще обявя най приемливата дата .Готов съм да приемам датите и часовете ,в които ви е най удобно за среща .Само да помоля някой друг да определи мястото ,или да предложи ,че не ги знам много заведенията по центърът ,и кое ще бъде най подходящо . Редактирано Септември 1, 2011 от veselinvalchev1981 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Септември 1, 2011 Доклад Share Добавено Септември 1, 2011 Моето предложение за заведение е 'О, Шипка' на улица Шипка, близо до Софийския. Приятно заведение, приемливи цени... Макар че и аз не познавам много заведенията из София. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Септември 1, 2011 Доклад Share Добавено Септември 1, 2011 Моето предложение за заведение е 'О, Шипка' на улица Шипка, близо до Софийския. Приятно заведение, приемливи цени... Макар че и аз не познавам много заведенията из София. Готово "О, Шипка" е заведението .Чакам само някой да ми пише тука лично съобщение кога му е удобно ,или може също и на veselinvalchev1981@abv.bg ,че още нямам съобщение тука Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Септември 1, 2011 Доклад Share Добавено Септември 1, 2011 Е, надявам се другите да предложат по-подходящи места, все пак аз не съм особено добър познавач. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Септември 2, 2011 Доклад Share Добавено Септември 2, 2011 Приема се,ако не замина по-рано,ще се явя. А ако няма места,заведението е доста посещавано,Борисовата градина е наблизо и по Шишман има заведения с дворове. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Септември 2, 2011 Доклад Share Добавено Септември 2, 2011 Oще едно предложение за ресторант => Dream House (вегетариански) Тук можете да видите менюто и цените => http://www.dreamhouse-bg.com/bg/menu.html (по-евтино е от колкото в Шипка) И е по-вероятно да няма много хора, но можем и да направим резервация ако се съберат повече от 5 човека. Ресторанта се намира на Алабин. veselinvalchev1981 и Мария-София 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Септември 2, 2011 Доклад Share Добавено Септември 2, 2011 Всяка сутрин, след паневритмия, делник след 08.30, Събота след 09.30 се срещаме отвън, под астмата пред Бялата къща на по чай и прясно изпечена баница, така че и това е една всекидневна възможност. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Септември 2, 2011 Доклад Share Добавено Септември 2, 2011 Това също звучи страхотно! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Септември 2, 2011 Доклад Share Добавено Септември 2, 2011 (edited) само едно съобщение съм получил ,което прави за сега двама човека общо .А тази събота сутринта ми е свободна и мисля да мина за баничка . Редактирано Септември 2, 2011 от veselinvalchev1981 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Emmy Добавено Септември 2, 2011 Доклад Share Добавено Септември 2, 2011 Събота, тоест утре? Не знам дали ще мога да дойда. Но ще се постарая! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Септември 2, 2011 Доклад Share Добавено Септември 2, 2011 Удължавам събирането на съобщения до неделя вечерта Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts