Inatari Добавено Март 24, 2011 Доклад Share Добавено Март 24, 2011 И аз съм фен на френските приказки ,прекрасни и много професионално направени илюстрации ! Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Inatari Добавено Март 24, 2011 Доклад Share Добавено Март 24, 2011 "Изпитанията на Малката Пиерета "- Хектор Мало . "Ани Манинен "-Маря-Лена Микола „Ани Манинен” е роман-приказка, в който чудесно се преплитат фантастичното пътешествие на малката героиня с реалния й живот. Ани и нейните приятели животните – видрата, жабока, сьомгата, птиците и коня-мъгла, търсят магическите думи, които ще спасят прекрасната финландска природа от унищожение. Знае ги Майката-природа, която не им ги казва. Хората трябва сами да ги открият. И Ани и брат й Ласе се сещат, че трябва да се построят пречиствателни станции, които няма да позволяват унищожението на околната среда. Авторката Маря-Лена Микола е намерила сполучлива форма да изнесе един блестящ урок по екология - ненатрапчиво и с истинско разбиране на детската душа. Изт. Vespertine, Eлф и Пламъче 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 10, 2011 Автор Доклад Share Добавено Април 10, 2011 Топ сто в класацията на "Малкото голямо четене". Всичките ми фаворити са там Ами сега !? Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 10, 2011 Автор Доклад Share Добавено Април 10, 2011 (edited) Гласувах и понеже възможността за гласуване е само за пет-шест заглавия започнах от зад напред. Нали бях Фют та гласувах за Ян Бибиян, после за Нарния, Шехерезада, Хари Потър, Пипи и накрая за Винету, а така ми се искаше да можех и за "Чичо Томовата колиба" за "Малкия Принц", "Мечо Пух", "Том Сойер" и "Карлсон" поне ... да не говорим, за приказките... Редактирано Април 10, 2011 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Май 1, 2011 Автор Доклад Share Добавено Май 1, 2011 Десетицата на "Малкото голямо четене" Пламъче и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 23, 2011 Автор Доклад Share Добавено Юни 23, 2011 (edited) "Пипи Дългото чорапче" е любимата детска книга на България п.п. Фют, моят най- голям фаворит остана на 8-мо място, но пак съм доволна Редактирано Юни 23, 2011 от Eлф Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts