Eлф Добавено Февруари 22, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2011 (edited) Верно ли? Знаеш ли Елфи как следи новините . Добре, че сте вие да ме светнете за нещата иначе ще си ходя така щастливо извън света... Даже майка ми в къщи насила ме кара да чуя и да видя нещо, какво ли не предприема да ми привлече вниманието когато смята, че нещо е важно и успява, но много рядко. Ами не обичам да гледам и слушам защото само се депресирам, то да кажат нещо хубаво се случва много рядко и затова съм ги отрязала. Вчера имаше ли изригване защото от два дни се нося като народна песен? Редактирано Февруари 22, 2011 от Eлф veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Канел Добавено Февруари 22, 2011 Автор Доклад Share Добавено Февруари 22, 2011 За вчера не знам, но ТУК дават прогноза за три дни напред. Обикновено толкова време е нужно на изригването да стигне до Земята. Предполагам, че ще ти свърши работа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Февруари 22, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2011 С какво точно са опасни магнитните бури Статия Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Февруари 22, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2011 Ами така е няма нужда да вярвам защото го изпитвам на собствен гръб . Наред със световъртежа, сърцебиенето, натиска и болката в главата съм и доста нервна. Нощес никак не спах добре и станах мнооого рано. Тази сутрин споделих, че ми е доста нервно и съм раздразнителна дори и от най- дребни/ обикновени неща, но не го отдавах на магнитната буря. Не са излъгали хората, така си е. Благодаря за инфото Пламъче! Елф, не си само ти. Аз на 18.02 следобед не се чувствах комфортно също, както и вечерта, и през нощта срещу 19; после на 21.02 също. Не знам, може би наистина са силнички тези изригвания, защото преди не съм ги усещала много-много. А може би просто през изминалата година ми се струпаха твърде много негативни и стресиращи обстоятелства и по принцип още не мога да се стабилизирам напълно и затова Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Февруари 22, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2011 Аз тези дни бях добре,но днес се чувствам много уморена,а причина за това няма. Може би са виновни магнитните бури? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Февруари 22, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2011 И аз се чувствам уморена, но го отдавам на това, че добре си поработих :}. Благодаря ви за информацията и разбирането. Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Канел Добавено Февруари 22, 2011 Автор Доклад Share Добавено Февруари 22, 2011 Аз пък се чувствам енергизиран. Ама сигурно защото съм млад. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Февруари 23, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2011 Баба ми как се плашише и следеше тия магнитни бури ,за 29 години една не съм усетил Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Февруари 23, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2011 Моята майка и нейните приятелки редовно ги следяха и винаги получаваха здравословни проблеми точно в тези дни. Според мен голям процент от проблемите в дните на пълнолуние и/или магнитни бури се дължат на самовнушение и е по-добре човек да не ги следи. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Септември 12, 2011 Доклад Share Добавено Септември 12, 2011 Преди малко прегледах новините от деня и се ужасих от това, което се е случило. Явно съм сгрешила, мислейки че пълнолунието, съчетано с магнитни бури не влияе сериозно върху човешката физика и психика. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts