Креми (късметче) Добавено Февруари 10, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2011 (edited) Мили съфорумци! На 15.02.11. - вторник - от 19 до 20 ч. в София - читалище "Д-р Петър х.Берон" на адрес бул. Дондуков 65 ( спирката на трамваи 20 и 22) ще се проведе тази информативна лекция, която ще даде основна представа за фините енергии. Ще запозная накратко със системата за енергийно самолечение и лечение с прана на Мастер Чоа Кок Сюи. Тези от вас, които са чели темата " Лечение с прана" тук във форума, знаят за какво става въпрос. Ще можете да ми задавате въпроси. Ще направим някои практически упражнения, за да почувствате енергията и да се убедите, че можете съзнателно да работите с нея. Още веднъж линковете с повече информация: https://sites.google...fopranabg/videohttps://sites.google...g/information-1http://www.beinsadouno.com - Статии, категория “Здраве и здравословен живот”http://www.beinsadou...0%B8?record=450 - Mисли от Учителя Дънов за ауратаЗаповядайте, ще се радвам да се запознаем! Кремлина Стоилова, преподавател по Лечение с прана ( въпроси можете да ми задавате и тук в темата или на ЛС) Редактирано Февруари 10, 2011 от късметче Орлин Баев 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 14, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2011 Благодаря за поканата! Ще дойда, постарах се, размених си смените. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Февруари 14, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2011 Ако не изникне нещо спешно и аз мисля да дойда! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Февруари 15, 2011 Автор Доклад Share Добавено Февруари 15, 2011 Добре дошли, ще се радвам да с видим с тези, с които се познаваме и да се запознаем с тези, с които сме общували само виртуално. Ще бъде един топъл и светъл час в зимната вечер. Ще научим нещо и ще усетим енергията между дланите си. Vespertine и Латина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 16, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2011 Благодаря много за ценния подарък, който Късметче ни даде на тази среща, споделяйки знанията и опита си с изключителна мекота, добронамереност и професионализъм! Трудно ми е да опиша с думи излъчването й, много е приятно. Имах малко и повърхностни знания и добре, че бях разгледала линковете, за да не се окажа съвсем неподготвена за приключението, което ме очакваше. Лично за мене опитностите бяха съвсем нови. Впечатлена съм от възможностите, които предлага методиката, която тя представи, синтезирала в себе си древна мъдрост и знания от цял свят, освободена от всякакви религиозни пристрастия, адаптирана към всеки човек, вярващ или атеист. Тайничко съм си мечтала да мога да вървя по улицата и, виждайки болен или страдащ човек, да му помагам мълчаливо, от разстояние. Това, изглежда, е в разрез с моралния кодекс на лечителя, с редки изключения, но не бях съвсем разочарована. Със сигурност има ниво в тази практика, когато човек може да лекува без изричната молба или съгласие на страдащия, щом това е наложително и правилно. След тази среща осъзнах за себе си каква малка част от заложените в мен възможности използвам и колко по-ефективна бих била, ако развия сензитивността си и овладея техники, с които да управлявам енергията си, да помагам на себе си и други хора да живеят по-добре, да са по-здрави, по-позитивни, по-успешни в живота. Благодаря от сърце! Розалина и Креми (късметче) 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Февруари 17, 2011 Автор Доклад Share Добавено Февруари 17, 2011 Kuki, благодаря! Винаги има начин да се помогне и без специална техника - молитвата е много мощно средство в случаите, когато искаш да помогнеш на някого, без да си го питала за разрешение. И силата на молитвата се осъзнава по-добре, когато човек има понятие от съзнателна работа с прана, защото може да измери разликата преди и след молитва например ... това можеше също да направим в практическата част. Ако има желаещи, мога да повторя лекцията някоя вечер в близките седмици или месеци. Розалина, Латина, Ани и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 17, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 17, 2011 Да, Бог винаги прави нещата по-добре от нас, чисто по човешки, ако ги правим... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Февруари 17, 2011 Автор Доклад Share Добавено Февруари 17, 2011 Бог прави нещата чрез материалния свят, а методът е според необходимостта. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 18, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 18, 2011 Абсолютно. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Marusya Добавено Февруари 18, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 18, 2011 Здравейте, Прекрасно би било да повторите лекцията в Братския център след беседа! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Февруари 18, 2011 Автор Доклад Share Добавено Февруари 18, 2011 С удоволствие - нека да сипишем на лични и ще уточним ден и час. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Септември 4, 2011 Автор Доклад Share Добавено Септември 4, 2011 (edited) Здравейте, следваща лекция - на 19.септември. Ще бъде комбинирана с разяснения за много качествено упражнение за развитие на мозъка. Повече - тук: https://sites.google...opranabg/events и в самата тема или на лични. . Редактирано Септември 4, 2011 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Септември 18, 2011 Автор Доклад Share Добавено Септември 18, 2011 Утре - 19.09. - семинар "Йога за развитие на мозъка" 19.30 - 21 ч, София. Във вторник - 20.09. - Медитация за мир и самолечение 19.30 - 20.30ч. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Септември 28, 2011 Автор Доклад Share Добавено Септември 28, 2011 На 4.10.2011 в Пловдив ще се проведе отворена лекция на тема Чудеса на лечението с прана и медитация за самолечение. начало 18:30 ч, ул. "Иван Вазов" 25, зала "Берьозка", Вход свободен за контакт 0895716101 Веселина Тодорова Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Октомври 28, 2011 Автор Доклад Share Добавено Октомври 28, 2011 Отворена лекция: Чудеса на Лечението с прана и Медитация за самолечение Енергията е единна! И ние като част от нея можем да я насочваме в желана от нас посока. - Можем да подпомагаме възстановяването на организма от тежки натоварвания или заболявания - Можем да релаксираме - Можем да изчистваме домовете и офисите си - Можем ......още много неща Заповядайте на отворената лекция посветена на ЧУДЕСАТА на Лечението с прана и Медитацията за самолечение. 31.10.2011 (понеделник) София Начало 19:00 19:00-19:30 Теоретична част 19:30-20:00 Практическа част 20:00-20:30 Въпроси и отговори 20:30-21:00 Медитация за самолечение Програмата е ориентировъчна. Този път лектор не съм аз поради служебна заетост, а моята съратничка В.Паунова, с която заедно водим курсовете по Лечение с прана 1-во и 2-ро ниво, както и Брейн-йога. Сигурна съм, че ще Ви хареса. Може да се запишете предварително тук или на лични. Местата са ограничени. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Октомври 28, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 28, 2011 Благодаря за информацията Креми! С радост ще присъства ако мога! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts