Eelinor Добавено Януари 30, 2011 Доклад Share Добавено Януари 30, 2011 Здравейте! Наскоро ми поставиха тази диагноза. Имам периодично екзема в областта между гърдите от около една година, но се боря с пърхута доста отдавна с променлив успех. Излишно е да казвам, че класическите медици се опитват да ме излекуват с кортикостероиди и съвсем естествено аз забелязах временно подобряване, но дълговременно - влошаване. Какво бихте ме посъветвали? Благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Април 4, 2011 Доклад Share Добавено Април 4, 2011 Здравейте! Наскоро ми поставиха тази диагноза. Имам периодично екзема в областта между гърдите от около една година, но се боря с пърхута доста отдавна с променлив успех. Излишно е да казвам, че класическите медици се опитват да ме излекуват с кортикостероиди и съвсем естествено аз забелязах временно подобряване, но дълговременно - влошаване. Какво бихте ме посъветвали? Благодаря! Не го правете, още повече, сам виждате че няма ефект. Кортикостероидите потискат, като вкарват изтласкания от жизнената сила проблем от периферията - кожата, навътре към вътрешни органи и системи, от които е бил изтласкан. Ако пък причинителят са гъбички, Антибиотика само временно ги потиска, и после те пак си се размножават. Какво прави хомеопатията в такъв случай? - прави ви невъзприемчиви към тях и после.... си самооздравявате. Дъгата 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts